Resultaten laden ...

Jaarbeursplein 22

378 - 3.472 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Objectinformatie
In het centrum van Utrecht, naast station Utrecht Centraal Station, is het kantoorgebouw ‘Sypesteyn’ gelegen. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door zijn unieke locatie aan het jaarbeursplein naast het Centraal Station van Utrecht. Het betreft een multi-tenant gebouw van in totaal circa 8.470 m² kantoorruimte v.v.o. verdeeld over 9 verdiepingen. Het kantoorgebouw is voorzien van een liftinstallatie, klimaatinstallatie, sanitaire groepen en ruime kantoorruimtes die aan de eisen en wensen van de huidige gebruikers voldoet. De structuur van het kantoorgebouw geeft huurders de mogelijkheid om grote vloervelden in het centrum te huren. Daarnaast zijn de vloervelden ook uitermate geschikt om te splitsen, aangezien de liftinstallatie van het gebouw in het midden van de verdieping is gesitueerd en twee toegangsdeuren reeds gecreëerd zijn. De structuur van het kantoorgebouw geeft huurders ook de mogelijkheid om verschillende indelingsvarianten te realiseren. De kantoorvloeren zijn door de lay-out geschikt voor een cellenstructuur voor ‘open office space’ of een combinatie hiervan.

Locatie Sypesteyn is gelegen op een bruisende locatie in het centrum aan het Jaarbeursplein en naast het Centraal Station Utrecht. Deze locatie is alom bekend bij bedrijven en inwoners door de Jaarbeurs en het Beatrix Theater. Het stationsgebied van Utrecht is één van de meest gewilde kantoorlocaties van Utrecht en Nederland. Door de faciliteiten van het winkelcentrum Hoog Catharijne, de parkeermogelijkheden van de Jaarbeurs, de ligging aan het Centraal Station Utrecht en tegenover het NH Hotel en nabij het gemeentehuis is het kantoorgebouw gelegen op de beste plek van de stad.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer (via snelwegen A2 en A12) als openbaar vervoer is uitstekend. Utrecht Centraal Station is het grootste verkeersknooppunt van Nederland met dagelijks meer dan 200.000 reizigers en bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand. Hiervandaan zijn alle grote steden in Nederland per trein te bereiken. Een uitgebreid bus- en sneltramnetwerk biedt uitstekende verbindingen met de rest van de stad Utrecht.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 8.470 m² v.v.o.
Voor de verhuur is momenteel circa 3.472,80 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

Begane Grond (A001) 378,6 m² v.v.o.
3e verdieping (A301) 435,5 m² v.v.o.
3e verdieping (A302) 450,6 m² v.v.o.
6e verdieping (A601) 435,5 m² v.v.o.
6e verdieping (A602) 450,6 m² v.v.o.
7e verdieping (A701) 435,7 m² v.v.o.
8e verdieping (A802) 435,7 m² v.v.o.
8e verdieping (A802) 450,6 m² v.v.o.

Totaal 3.472,80 m² v.v.o.

Vloeren kunnen gekoppeld worden, waardoor een grote vloer van circa 886 m² v.v.o. ontstaat.

Parkeren
In overleg zijn er parkeermogelijkheden bij het tegenover gelegen kantoorgebouw Hojel City Center 1.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 180,00 per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
Circa € 52,50 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Huidige staat.