Resultaten laden ...

Johan van Hasseltweg 27

200 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 3.333 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Nieuwendammerham
Bedrijventerrein Hamerstraat

Dit prachtige kantoor in Amsterdam-Noord nabij het Metrostation Noorderpark is beschikbaar bij Plekky!

Het bedrijf dat dit kantoorpand momenteel in zijn geheel huurt, is op zoek naar 1, 2 of 3 onderhuurder(s) voor de tweede verdieping ( + 600 m²) van het pand.

Of het 1, 2 of 3 huurders wordt, hangt af van hoeveel ruimte je zoekt. Omdat er veel afgescheiden delen zijn, leent de verdieping zich uitstekend voor het ‘delen’ van deze verdieping met een medehuurder. Uiteraard is het ook mogelijk om deze mooie verdieping volledig te huren. Er zijn talloze mogelijkheden en in overleg kunnen er verscheidene constructies bedacht worden.

De verdieping kenmerkt zich met zijn moderne uitstraling, veel licht, glazen wanden, talloze meetingruimtes en de super coole binnentuin.

Van buitenaf heeft deze verdieping zijn eigen entree en daarnaast kent dit kantoor talloze parkeerplekken. Los van de goede bereikbaarheid per auto, zit het Metrostation Noorderpark ook in de buurt. Ideale locatie dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag eens komen kijken? We komen graag in contact!

Oppervlakte:
Dit kantoor beslaat in totaal 600 m² verdeeld over één verdieping (in units vanaf 200 m²).

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen op een steenworp afstand van Metrostation Noorderpark en Amsterdam Centraal Station, bevindt dit kantoor zich in een levendige buurt met veel leuke bedrijven in de buurt. Daarnaast is het kantoor per auto zeer goed bereikbaar.

Parkeren:
Er zijn meerdere parkeerplekken aanwezig bij deze kantoorruimte.

Bestemmingsplan:
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Opleveringsniveau:
Het pand kent verschillende afgesloten ruimtes die middels glazen wanden met elkaar verbonden zijn. Dankzij de ramen rondom en de binnentuin is er sprake van veel natuurlijke lichtinval.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 3.333,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging

Servicekosten: € 0 per maand

Aanvaarding: Start huurperiode.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================