Resultaten laden ...

Kersenboogerd 11

250 - 1.184 m2 kantoorruimte te huur in Tiel

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Westroijen
Bedrijventerrein Westroijen

Locatie:
Het onderhavige zelfstandige kantoorgebouw is strategisch gelegen op kantorenpark Westroijen, pal aan de A15 (Rotterdam-Nijmegen). De bereikbaarheid van het kantorenpark is optimaal, zeker gezien het feit dat het ook gelegen is aan de hoofdontsluitingstructuur van de stad Tiel. Dit maakt het gebied aantrekkelijk voor zowel regionale als landelijk opererende kantoorgebruikers. Gezien het imposante kantoorgebouw van het Waterschap samen met het vernieuwde Van der Valk Hotel aan de kopzijde van het terrein, de diverse lopende en reeds geslaagde renovatieprojecten van bestaande gebouwen in de omgeving alsmede de tweede ontsluitingsweg richting bedrijvenpark Medel, is kantorenpark Westroijen met recht de vestigingslocatie voor de ondernemer die gezien wil worden!

Object:
Dit unieke zelfstandige kantoorgebouw is opgetrokken in drie bouwlagen en heeft aan de twee kopzijden twee eigen en volwaardige entrees, hetgeen het gebouw zowel geschikt maakt voor verhuur in zijn geheel als in delen (dus ook per zelfstandige etage). Het gebouw heeft een compleet opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een glasvezelaansluiting. Diverse ruimten worden gekoeld middels regelbare splitunits en verwarmd middels instelbare convectoren, hetgeen een aangenaam werkklimaat creëert. Per etage is er eigen sanitair aanwezig. Huren in het onderhavige kantoorgebouw kan al vanaf circa 270 m². Ook is de verhuurder bereid om samen met u te kijken naar uw indeling- en inrichtingswensen om zo het ultieme kantoor voor u als gebruiker te creëren.

Energielabel:
Het gebouw draagt met trots een energielabel A.

Parkeren:
Op het eigen omliggende parkeerterrein zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig voor exclusief gebruik van de huurders van het gebouw.