Resultaten laden ...

Kingsfordweg 151

15 - 1.420 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk

Dit gebouw, ook wel Teleport Towers genoemd, is een landmark langs de A10 west. Het gebouw valt op door haar bijzondere bouw en is gunstig gelegen ten opzichte van de Haarlemmerweg, station Sloterdijk en het centrum van Amsterdam. Het gebouw is gelegen aan de rand van Sloterdijk en Amsterdam West. Sloterdijk is erg in ontwikkeling en heeft steeds meer te bieden. In de toekomst zal het gebied, naast de reeds bestaande kantoorgebouwen, ook uit woningen gaan bestaan. Dat betekend dat er nog meer faciliteiten beschikbaar komen. Op dit moment zijn er verschillende nationale als internationale bedrijven gevestigd. Hierbij valt te denken aan KPN, Belastingdienst, APG, Mediahuis Nederland, Netflix, Holland Casino, Politie Amsterdam en AON. Ook zijn er verschillende hotels in de directe omgeving.

LOCATIE
De locatie is zeer goed ten opzichte van het Westerpark, station Sloterdijk met alle openbaar vervoer verbindingen en de uitvalswegen.

Per auto
Door de ligging van het gebouw nabij de ringweg A10 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De afslag van de ringweg A10 is op 500 meter gelegen. De A4 en Schiphol zijn binnen 5 en 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Door de goede ligging van het gebouw, vlak bij het station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer eveneens zeer goed. Station Sloterdijk biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam centraal, Schiphol, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast vertrekt vanaf station Sloterdijk de metro (lijn 50 en 51), bus 15 en 69 en tram 19.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 1.420 m² beschikbaar, mogelijk te verdelen in units vanaf 15 m². Tevens bevindt zich hier een business lounge en er diverse vergaderruimtes.

PARKEREN
Mogelijk indien beschikbaar.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Huidige afscheidingswanden.
- Vloerbedekking en meubilair (eventueel mogelijk middels het “design your office” concept).
- Gemeenschappelijke pantry voorzieningen.
- Gebruik business lounge en community room.
- Gemeenschappelijke vergaderruimtes.

Het gehuurde is inclusief:
- 24/7 toegankelijkheid.
- Receptie met ontvangst en doorverwijs functie.
- Beveiliging.
- Telefonie (inclusief lokaal telefoonnummer, toestellen en voicemail).
- Internet (standaard configuratie).
- Lokale belastingen, energiekosten en servicekosten.
- Postservice en adresservice.
- Dagelijkse schoonmaak.
- Lounge Membership.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.