Resultaten laden ...

Molenwerf 12

1.504 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 210 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sloterdijk

Het hoogwaardige kantoorgebouw ‘Haarlemmerhof’ is gebouwd in 2000 en is gelegen in Amsterdam West, aan de rand van het Westerpark en Sloterdijk, een populaire bestemming in Amsterdam. Het gebouw bestaat uit een begane grond en drie boven gelegen verdiepingen en kenmerkt zich door de rode bakstenen gevel en witte kozijnen. Het totale verhuurbare vloeroppervlak van gebouw ‘Haarlemmerhof’ bedraagt ca. 13.969 m² v.v.o., ca. 3.500 m² v.v.o. per verdieping. De derde verdieping van in totaal 1.504 m² v.v.o. is per direct beschikbaar voor de verhuur. De verdieping heeft een open look en feel is voorzien van computervloeren en grote raampartijen die zorgen voor voldoende natuurlijk lichtinval. Daarnaast biedt het gebouw in totaal 295 parkeerplaatsen gesitueerd voor het gebouw en in de ondergelegen parkeergarage. Voor de verhuur zijn er 73 parkeerplaatsen beschikbaar.

De entree van het gebouw beschikt over een ruime entree met een bemande receptie, ruimte voor informeel overleg en ontvangst van bezoekers. Het verticale verkeer vindt plaats middels twee liften en een gezamenlijk trappenhuis. Aan de zijde van Westerpark beschikt het gebouw op de begane grond over een buitenruimte die uitkijkt op de volkstuinen in het Westerpark.

Locatie
Het bruisende Westergasterrein (Gashouder) in het Westerpark is vlakbij gelegen. Westerpark en Sloterdijk transformeren zich in hoog tempo naar een gevarieerde en duurzame stadswijk. Langs het Westerpark worden diverse residentiële ontwikkelingen toegevoegd. Ook op Sloterdijk worden in de komende jaren worden veel nieuwe woningen en diverse horeca- en culturele voorzieningen toegevoegd in samenwerking met de Gemeente Amsterdam.

Het Westerpark biedt een combinatie van een groene omgeving om te wandelen in combinatie met prachtige fabriekshallen/huizen die zijn voorzien van bruisende cafés en restaurants.

In de gerenoveerde Westergasfabriek zijn er regelmatig exposities, markten en festivals. Daarnaast vind je er alternatieve winkels, een spelletjeshal, een filmhuis, een brouwerij en een club.

Bereikbaarheid
Auto
Het object is per auto goed bereikbaar via de ring A10 en rijkswegen A1, A2, A4 en A9. ‘Haarlemmerhof’ is om de hoek gelegen van afslag S102 met een aansluiting op de ringweg A10. Zowel de binnenstad van Amsterdam als de luchthaven Schiphol liggen op 15 minuten afstand met de auto.

Bekende doorgaande wegen naar het centrum van Amsterdam zijn vanaf hier de Admiraal de Ruijterweg en de Haarlemmerweg. Dit alles maakt ‘Haarlemmerhof’ onderdeel van het levendige en rijke culturele karakter van Amsterdam.

Openbaar vervoer
Tram 19 stopt voor de deur, met 4 minuten ben je op Station Sloterdijk. Lopen is uiteraard ook mogelijk en duurt ca. 10 minuten. Vanaf dit station zijn er rechtstreekse verbindingen met Amsterdam Centraal Station en Schiphol.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 1.504 m² v.v.o beschikbaar gelegen op de 3de verdieping.

Parkeren
‘Haarlemmerhof’ biedt in totaal 295 parkeerplaatsen aan in de ondergelegen parkeergarage, waarvan er 73 beschikbaar zijn voor de verhuur (3de kantoorverdieping). De parkeernorm voor deze kantoorverdieping is dan ook 1:20.

Huurprijs

Kantoorruimte:
€ 210,- per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 1.950,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
De kantoorvloer worden opgeleverd voorzien van onder andere de navolgende punten:

- Plafond voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
- Nieuw schilderwerk (wit) op de kantoorvloeren en lift hal;
- Verhoogde computervloeren;
- Sanitaire groepen per verdieping;
- Pantry connectie;
- Klimaat plafond - mechanische ventilatie met verwarming en koeling.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.