Resultaten laden ...

Landweerstraat-Zuid 97 R

85 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Perceeloppervlakte 91 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Landweer
Bedrijventerrein LANDWEER

Multifunctionele gemeubileerde bedrijfsruimte gelegen op een goede locatie, bruikbaar als showroom, atelier desgewenst in combinatie met kantoor. Het bedrijfsverzamelgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer ook zijn of haar individualiteit kan laten gelden, ondanks of zelfs mede door het kleinschalige karakter.

Begane grond

Hal met trapopgang en meterkast.

Eerste verdieping

Royale bedrijfsruimte, ingericht als showroom/vergaderruimte met een separaat kantoor/spreekamer, een keuken met pantry en een toiletruimte. Alles is hoogwaardig afgewerkt met o.a. voorzien van gestucte wanden, gestucte plafonds met verlichting en inbouwspots, netwerkbekabeling en een PVC vloer met vloerverwarming. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht, is er voldoende daglichttoetreding, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Tevens vindt u in de keuken een luxe hoogglans keukenmeubel welke is voorzien van een koelkast.

Bijzonderheden

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Landweer, waar een variëteit aan bedrijven gevestigd is. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Gasstraat, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan (N329) en vervolgens op de A50/A59 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

OPPERVLAKTE:
Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt ca. 85m².

AFWERKING:
De unit is aan de voorzijde v.v. een loopdeur. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in de vorm van een betonnen kanaalplaatvloer afgewerkt met een PVC-vloer met vloerverwarming. Het plafond is voorzien van inbouwspots en opbouwverlichting. Daarnaast is er een CV-installatie aanwezig.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Moleneind Landweer en Danenhoef Oss. Enkelbestemming: Bedrijf 2, Functieaanduiding t/m categorie 4.1