Resultaten laden ...

Leonardo da Vinciplein 60

381 - 807 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Paleiskwartier

Locatie
De toren staat op een zeer prominente locatie aan het Leonardo da Vinciplein te Den Bosch. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitmuntend vanwege de ligging pal aan het NS-station. Ook per auto is de bereikbaarheid goed, waarbij men kan parkeren in de ruime, ondergrondse parkeergarage.

In feite vormt het gebouw de entree van Het Paleiskwartier. Dit gebied is in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een nieuw centrumdeel van de stad met fraaie kantoren, woonappartement-gebouwen en hoogwaardige openbare ruimten. De toren vormt een baken voor de stad, want met een hoogte van 55 meter en het koperen dak is het pand zelfs buiten de stad al goed zichtbaar.

Object
De opzet van het gebouw is aanvankelijk op maat gemaakt voor de huurder. De in totaal vijftien bouwlagen bieden, naast overwegend kantoren, ook een restaurant op de bovenste etage, magazijnen en facilitaire ruimten op -1 niveau en spreekkamers en ontvangstruimten op de begane grond.

Door de huurder is het pand altijd goed onderhouden en door de jaren heen ook gemoderniseerd en opgewaardeerd. Momenteel is sprake van een zeer herkenbaar en up-to-date gebouw en ook nog eens op een uitstekende locatie.

De voor verhuur beschikbaar te stellen ruimten zijn gelegen op de (gehele) achtste en negende etage. De oppervlakte (circa) van de verdiepingen is als volgt:
- achtste etage 426 m²;
- negende etage 381 m²;
- Totaal 807 m².

Deelverhuur per verdieping behoort tot de mogelijkheden.

De etages zijn toegankelijk met drie liften en per trap. Iedere etage beschikt over eigen toiletten en een pantry. Hierdoor zijn de etages feitelijk zelfstandig te gebruiken en te verhuren. Het koppelen ervan is vanzelfsprekend ook heel goed mogelijk.

De begane grond kent twee zogenaamde fast lanes waardoor de 'doorloop' van medewerkers en bezoekers goed is geregeld. De receptie zal gasten ontvangen en aankondigen/doorverwijzen. Alle etages zijn voorzien van modern meubilair.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is compleet en verzorgd. Naast het gebruikelijke casco opleveringsniveau bij kantoren, is reeds voorzien in stoffering en UTP-bekabeling.

Parkeren
Onder het gebouw is een goed geoutilleerde en beveiligde parkeergarage gelegen. Hierin zijn per etage vijf parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan