Resultaten laden ...

Statenlaan 41

317 - 634 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Paleiskwartier

Locatie
Het Paleiskwartier is inmiddels hét zakelijke hart van Den Bosch, gelegen aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Met als belangrijke gebruikers het Ministerie van Justitie (Het Paleis van Justitie), maar ook Van Lanschot Bankiers, de IND, DAS Rechtsbijstand, Arcadis, Rabobank, Brabant Water en Enexis. Onlangs hebben Social Deal, BDO Accountants en Bouwbedrijf Van Wanrooij zich ook in het Paleiskwartier gevestigd.

Het Paleiskwartier heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk gebied waar werken, wonen én ontspannen (lunch/diner/bioscoop) hand in hand gaan.

Tot slot is de bereikbaarheid uitstekend; zowel per openbaar vervoer als ook per eigen vervoer.

Object
Kantoorgebouw Le Carrefour fase 1 en 2 zijn in 2000 opgeleverd en in gebruik genomen. In de zomer van 2023 komt de gehele derde verdieping in fase 1 voor huur beschikbaar. De overige gebruikers zijn Avans Hogeschool, gemeente 's-Hertogenbosch, Brain Research Center en het Ministerie van Defensie.

De verdieping heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal circa 634 m², waarbij deelverhuur tot de mogelijkheden behoort.

Opleveringsniveau
Het basis opleveringsniveau van de kantoorverdieping bestaat uit een systeemplafond met inbouw ledverlichting, verwarming, luchtbehandeling met topkoeling, sanitaire ruimten en een pantry.

Handhaven en/of renovatie van het huidige inbouwpakket is een optie, maar ook het aanbrengen van een geheel 'nieuwe look' op het moment dat het huidige inbouwpakket de nieuwe huurder niet aanstaat. Nadere informatie is via ons kantoor te verkrijgen.

Energielabel A
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Parkeren
Tot deze unit behoren negen eigen parkeerplaatsen, gelegen in de onder het gebouw aanwezige parkeergarage. Het aantal kan (op tijdelijke basis) uitgebreid worden naar twintig plaatsen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan