Resultaten laden ...

Lorentzweg 11

129 m2 kantoorruimte te huur in Alblasserdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.195 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen
Bedrijventerrein Vinkenwaard

Een op de hoek van een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen kantoorruimte van in totaal ca. 129 m² v.v.o. (inclusief vergaderruimte van ca. 37 m² gelegen op de houten entresolvloer), welke is verdeeld over twee bouwlagen en is gelegen in een zijstraat van de Edisonweg op bedrijventerrein Vinkenwaard.

De oorspronkelijke kantoorruimte van ca. 56 m² v.v.o. (verdeeld over twee bouwlagen) bestaat op de begane grond uit de entree/hal, een kantine/kantoorruimte voorzien van pantry met onder- en bovenkastjes, close-in boiler en een losstaande koelkast, een betegelde toiletruimte met fonteintje en toegang tot de kantoorruimte op de verdieping door middel van hardhouten trapopgang. De kantoorruimte op de verdieping is uitgebreid met in totaal ca. 73 m², namelijk ca. 36 m² v.v.o. kantoorruimte op de daarachter gelegen entresolvloer met directe daglichttoetreding alsmede een vergaderruimte van ca. 37 m² v.v.o. zonder directe daglichttoetreding. Deze kantoorruimten zijn tevens voorzien van luxe inbouwkasten.

De kantoorruimte is o.a. voorzien van een tegelvloer op de begane grond en laminaat vloerafwerking op de verdieping, wandafwerking gesausd glasweefsel, systeemplafond met ledverlichtingsarmaturen, vrije hoogte onder het systeemplafond ca. 2,70 meter, merendeels ruime daglichttoetreding door middel van de raampartijen in zowel de voor- als zijgevel, welke tevens zijn voorzien van zonwerende folie, verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren, koeling door middel van airconditioning en kabelgoten. Bij de kantoorruimte behoren tevens twee eigen parkeerplaatsen.

De kantoorruimte is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam, op slechts enkele autominuten afstand van de op- en afritten van rijksweg A15.

Locatie:
De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en is gelegen op bedrijventerrein ‘Vinkenwaard’. De locatie is via de Edisonweg uitstekend bereikbaar vanuit gemeente Alblasserdam, alsmede vanuit Hendrik-Ido-Ambacht (brug over rivier De Noord) en de op- en afritten van rijksweg A15.

Afmetingen:
Ca. 129 m² kantoorruimte (verdeeld over twee lagen).

Parkeren:
2 eigen parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bedrijfsdoeleinden.

Energielabel:
C, geldig tot 6 april 2028.

Bouwaard/algemeen:
- onderheide betonfundering;
- onderheide betonvloer;
- betonnen verdiepingsvloer (kantoorruimte);
- houten entresolvloer (systeemvloer);
- gevels metselwerk;
- aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- unit-scheidende wanden kalkzandsteen;
- geïsoleerd staaldak met bitumineuze dakbedekking;
- meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra en telefoon;
- brandblusmiddelen.

Voorzieningen/specificaties:
Kantoorruimte (in twee lagen):
- indeling begane grond: entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang en een afsluitbare kantoorruimte/kantine met pantry;
- indeling verdieping: twee kantoorcompartimenten;
- de kantoorruimte op de verdieping is uitgebreid met ca. 36 m² v.v.o. op de daarachter gelegen (houten) entresolvloer met directe daglichttoetreding;
- vergaderruimte van ca. 37 m² v.v.o. zonder directe daglichttoetreding;
- tegelvloer op de begane grond;
- laminaat vloerafwerking op de verdieping;
- gesausde wanden;
- systeemplafonds met ledverlichtingsarmaturen;
- vrije hoogte onder het systeemplafond ca. 2,70 meter;
- ruime daglichttoetreding door middel van raampartijen in zowel de voor- als zijgevel, welke tevens zijn voorzien van zonwerende folie;
- verwarming door middel van cv-installatie en radiatoren;
- koeling door middel van airconditioning;
- wandgoten;
- pantry met onder- en bovenkastje, close-in boiler en losstaande koelkast;
- betegelde toiletruimte met fonteintje;
- toegang tot de verdieping door middel van hardhouten trapopgang.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 1.195,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:
Per maand wordt € 395,- exclusief BTW in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten:
- levering gas, water en elektra;
- periodiek onderhoud technische installaties;
- periodieke dakinspectie;
- periodieke controle brandblusmiddelen;
- terreinonderhoud;
- 5% administratiekosten.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan