Resultaten laden ...

Maanweg 168

226 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Status Onder optie
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Binckhorst

• Zichtlocatie
• Uitstekend bereikbaar zowel met de auto als openbaarvervoer
• Ruime parkeermogelijkheden

Maanweg 168 te Den Haag betreft een bedrijfs-praktijkruimte van ca. 213m² op de begane grond en ca. 13m² entresol ruimte. De ruimte zal casco worden opgeleverd met aansluitingen voor water en elektra in de meterkast. Tevens bevindt zich in de meterkast de aansluiting voor de stadsverwarming.

Locatie:
Het woon- werkgebouw Elara met daarin de ruimte Maanweg 168 is gelegen op de hoek van de Maanweg/Regulusweg op een unieke zichtlocatie in de wijk Binckhorst Den Haag. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich naast de ruimte nummer 168 tevens de commerciële ruimte nummer 136. Het gebouw beschikt over een eigen pareergarage, waarin de parkeerplaatsen te huur worden aangeboden. Door de ligging is het gebouw aangesloten op een van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag en heeft het een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4. In het nabij gelegen historisch centrum van Voorburg zijn alle denkbare winkel- en horecavoorzieningen te vinden.

Bereikbaarheid:
Per auto
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Het Prins Clausplein is via de oprit bij Voorburg zeer snel te bereiken. Dit knooppunt van het Rijkswegennet, met directe verbinding naar Amsterdam/Schiphol A4, Utrecht A12 en Rotterdam A13, biedt optimale aansluiting in alle richtingen. Ook vormen de Rotterdamsebaan, Binckhorstlaan en Mercuriusweg belangrijke verbindingsroutes met de Haagse binnenstad.

Per openbaar vervoer
Met de Stations Den Haag C.S., Den Haag H.S. en station Voorburg in de directe omgeving is er tevens een prima ontsluiting van de locatie met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving ligt een bushalte met vijf buslijnen. Deze buslijnen verbinden de Binckhorst met de drie treinstations.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is een totale oppervlakte beschikbaar van circa 226m², waarvan ca. 213m² op de begane grond en ca. 13m² entresol.

Opleveringsniveau:
De nieuwbouwruimte wordt casco opgeleverd, met nutsaansluitingen in de aanwezige meterkast. Afvoer water en riolering is aanwezig. Ook is de ruimte voorbereid op ventilatie middels aanwezige kanalen naar het dak. De ruimte is voorzien van twee separate toegangsdeuren. Verwarming kan plaatsvinden middels stadsverwarming

Parkeren:
Eventuele huur parkeerplaatsen is in overleg.

Bestemming:
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 145,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door een eenmalige verlengingstermijn van 5 jaar en daarna voor onbepaalde tijd.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, per 1 juli, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Levering:
Voor de verwarming en tapwater dient huurder een contract af te sluiten bij Eneco voor het gebruik van een zogenoemde afleverset.

Bijzonderheden:
De foto’s zijn gemaakt tijdens de bouw van het complex.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan