Resultaten laden ...

Marsweg 12

482 m2 kantoorruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Perceeloppervlakte 851 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Derde woonwijk
Bedrijventerrein PLANETENVELD

Niet vaak krijgen wij de gelegenheid om een kantoorpand aan te bieden dat zo luxe is afgewerkt. Als jij serieus wilt overkomen naar je klantenkring en je wilt een goede huisvesting voor je waardevolle personeelsleden dan is dit de perfecte locatie.
Op een opvallende locatie aan de Marsweg 12 in Zeewolde staat een modern vrijstaand kantoorpand op eigen terrein. Dit hoogwaardige object is compleet voor jou gerenoveerd en heeft een luxe uitstraling. Dit kantoorpand wordt turn-key aan jou geleverd! Verdeeld over 2 bouwlagen is er 482 m² aan kantoorruimte. Het gebouw staat op 851 m² grond en beschikt over 14 parkeerplaatsen.
In Zeewolde is het goed zaken doen. Er zijn hier veel bedrijven die hard groeien. Door de centrale ligging in Nederland en de uitstekende toegangswegen weten we dat Zeewolde een grote groeipotentie heeft.

Begane grond

Het pand staat op een goede locatie en ziet er bijzonder representatief uit. Hier wil je graag gezien worden met je bedrijf. Het is ook een plek die goed vindbaar is; heel belangrijk voor nieuwe klanten!
Voor de deur zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. De fraaie entree zorgt voor een goede eerste indruk. De gehele begane grond is netjes afgewerkt met hoogpolig tapijt, tegels, systeemplafonds, verlichting en elektra-aansluitingen. Er zijn kleinere en grotere kantoorruimten aanwezig en een toiletgroep. Het totaal aan VVO op de begane grond is 241 m². Mocht je het nodig hebben: Er kan in de zijgevel aan de achterkant een overheaddeur gemaakt worden zodat je een deel van het kantoor als opslag zou kunnen gebruiken!

Eerste verdieping

Via de trapopgang kom je op de 1e etage die ook keurig is afgewerkt. Het is echt een kwestie van inrichten en je kunt direct aan de slag. Hier zijn diverse kantoorruimten en een 2e toiletgroep. De VVO op de verdieping is 241 m².

Bijzonderheden

Op het woon/bedrijventerrein “Planetenveld” aan de Marsweg te Zeewolde staat dit moderne representatieve bedrijfspand. Het bedrijventerrein is gelegen binnen de bebouwde kom en is dichtbij alle faciliteiten, waaronder een supermarkt op loopafstand.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1999
• VVO: 482 m²
• Inhoud: 1.480 m³
• Perceel: 851 m²
• Parkeerplaatsen: 14

Huursom: € 4.017,- per maand.
Prijzen zijn excl. BTW, er worden geen servicekosten in rekening gebracht.
Huurperiode van minimaal 3 jaar.
Waarborgsom € 8.000,-
Beschikbaar per direct.
Gunning eigenaar.