Resultaten laden ...

Mosweg 42

2.216 m2 kantoorruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost
Bedrijventerrein WESTERMAAT ZUID-OOST

ALGEMEEN
Vrijstaand en modern kantoorgebouw, gelegen op een prachtige zichtlocatie, met ruime parkeervoorziening op eigen terrein beschikbaar voor de verhuur.

Het kantoorgebouw is gebouwd in 2002 en omvat een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 2.216 m², verdeeld over vijf bouwlagen. Recentelijk is het object verduurzaamd waarbij 164 zonnepanelen zijn geplaast alsmede warmtepompen.

Door de deels aanwezige functionele indeling is de kantoorruimte geschikt voor multifunctioneel gebruik en flexibel in te delen. Reeds zijn de begane grond en eerste verdieping van een hoogwaardig inbouwpakket. De resterende verdiepingen kunnen naar eigen inzicht en smaak verder afgewerkt worden.

De vele aanwezige raampartijen in de brede gevel zorgen voor veel natuurlijk licht. Het kantoorgebouw heeft een uiterst representatieve uitstraling, waarbij een eigen identiteit gecreëerd kan worden. Het kantoorgebouw beschikt tevens over een ruime parkeerfaciliteit (46 parkeerplaatsen) gelegen op eigen terrein.

Het kantoorgebouw is uitstekend gelegen om meerdere redenen. Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de Bornsestraat, de verbindingsweg vanaf de snelweg A1 naar het stadscentrum van Hengelo. De bereikbaarheid is uitstekend, de op- en afritten van de A1 zijn gelegen op ca. 2 minuten rijafstand. Het stadscentrum van Hengelo is eveneens gelegen in de directe nabijheid, binnen enkele autominuten is het centrum bereikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt na verduurzaming over energielabel A+.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark Westermaat, nabij de autosnelweg A1. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes gelegen vanuit waar een rechtstreekse verbinding is met het centraal treinstation van Hengelo.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 2.216 m² en is als volgt onderverdeeld:

Souterrain: 456 m²
Begane grond: ca. 398 m²
Eerste verdieping: ca. 453 m²
Tweede verdieping: ca. 464 m²
Derde verdieping: ca. 445 m²

Het vloeroppervlak is ingemeten en berekend door Zibber conform de meetinstructie NEN 2580. Het meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over 46 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd op eigen terrein.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westermaat“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Kantoor“ en de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1‘.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree v.v. automatische deuren
• Begane grond en 1e verdieping v.z.v. radiatoren
• Scheidingswanden – bestaand, deels glas, deels metal-stud;
• Aluminium kozijnen, grotendeels draaikiep systeem;
• Personenlift;
• Brandmeldinstallatie;
• Alarminstallatie;
• Grotendeels vloerbedekking;
• Kabelgoten v.z.v. wandcontactdozen en UTP aansluitpunten;
• Iedere verdieping is v.z.v. een gescheiden toiletgroep;
• 2 elektrische laadpalen t.b.v. 4 auto’s;
• 164 zonnepanelen.

HUURPRIJS
€ 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan