Resultaten laden ...

ms. van Riemsdijkweg 6

175 - 350 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein NDSM (niet kadegebonden)

Tijdelijk te huur wordt aangeboden een op te delen turnkey kantoorruimte van totaal ca. 350m2 met parkeergelegenheid centraal gelegen op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

Locatie
De kantoorruimte ligt op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het gebied kenmerkt zich door een industriële uitstraling met een diversiteit aan functies. Dit deel van het terrein ontwikkeld zich in een hoog tempo tot een plek om te wonen, werken en recreëren. Mooie bedrijven zijn reeds gevestigd in het gebied. Veel voorzieningen zijn er gecreëerd voor alle nieuwbouw appartementen die zijn en worden gerealiseerd. Er zijn naastgelegen padelbanen en Albert Heijn is om de hoek. De naastgelegen voormalige scheepsbouwloodsen zijn her-ontwikkeld tot creatieve bedrijvige hotspots. Ook hebben diverse horecazaken inmiddels hun deuren op het NDSM-terrein geopend zoals Pllek, Ijver, Next, de IJ-Kantine, Loetje etc.

Turnkey:

- uitgebreide keuken;
- nette afwerking verschillende ruimtes;
- airconditioning;
- te openen ramen;
- automatische zonneschermen;
- aansluiting glasvezel;
- data-bekabeling;
- uitgebreid beveiligingssysteem met camera’s en elektrische sloten;
- camera met intercom en automatische deuropener bij de hoofdingang;
- 2 dames en 2 heren toiletten per etage;
- Douche;
- volledig inrichtingspakket oa verlichting;

Oppervlakte:
Oppervlakte totaal: ca. 350 m2
Oppervlakte beneden verdeeld ca. 175m2
Oppervlakte boven verdeeld ca. 175m2

Huurprijs:
€3.500,- per maand ex btw.

Vaste vergoeding voor o.a. energieverbruik en internet:
€1.250,- per maand ex btw

Huurtermijn:
Het betreft een tijdelijk verhuur van 6 maanden met verlengingsperioden van 3 maanden tot en met 30 september 2024

Parkeren:
2 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein daarnaast zijn er voor de deur en aan de zijkant van het gebouw voldoende parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer:
Op loopafstand is een bushalte waar buslijnen 35, 37, 38, 91 en 94 stoppen. Vanaf het object is per openbaar vervoer het centrum van Amsterdam te bereiken in circa
20 minuten. Reistijd naar Amsterdam Schiphol Airport bedraagt ongeveer 30 minuten. De NoordZuidlijn verhoogt de bereikbaarheid van Amsterdam Noord. Zo is de reistijd vanuit Amsterdam Centrum slechts 2 minuten en vanaf de Zuidas slechts 9 minuten.
Per pont:
Met de gratis pont van het GVB is het Centraal Station binnen 10 minuten te bereiken, in de spitsuren vaart de pont vier keer per uur.
Per auto:
De MS van Riemsdijkweg is in circa 5 minuten bereikbaar vanaf de afslag S118 van de Ringweg A10 (Noord) Amsterdam, waar vandaan snelwegen A1, A2, A4 en A9 zeer gemakkelijk kunnen worden bereikt. Vanaf het centrum is Amsterdam Noord te bereiken via de IJ-tunnel. Amsterdam Schiphol Airport is binnen 20 minuten te bereiken.

Huurovereenkomst
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder wordt gebruik gemaakt van het ROZ-model 2012.

OMZETBELASTING
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring directie verhuurder.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.