Resultaten laden ...

Muiderstraat 1

12 - 200 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Nieuwmarkt/Lastage

Kantoorruimte huren Muiderstraat 1 (Amsterdam Centrum)

Op zoek naar een luxe flexibele kantoorruimte in het hart van Amsterdam, maar heb je deze nog niet gevonden? Kom dan een kijken hier in de Baxter Buidling. Baxter Building biedt het beste op het gebied van luxe flexibele kantoorruimte en vergader accommodatie met een groot aantal diensten en services. Vele multinationals en bekende bedrijven waarderen deze dynamische plek om zijn ligging tussen de vele faciliteiten en de charme van het oude stadscentrum. Wil je meer weten of wil je vrijblijvend een bezichtiging in plannen? Neem dan contact op met een van onze Adviseurs.

Faciliteiten Baxter Building

De entree heeft een warme uitstraling en doet denken aan de lobby van een boetiek hotel met architectonische details, een zwevende trap en een eigen bar. Het interieur is ontworpen door award-winning design bureau Tank. Op de begane grond bevinden zich diverse lounges waar je in informele setting kunt vergaderen. Toch liever willen vergaderen achter gesloten deuren? Ook dat is mogelijk. Binnen het gebouw zijn meerdere boardrooms gerealiseerd waar dit mogelijk is. Daarnaast wordt het pand 24 uur per dag bewaakt en is het uitgerust met een beveiligingssysteem van het hoogste niveau.

Kantoorruimten

Kosten nog moeite zijn bespaard bij de inrichting van de kantoren, welke zijn gerealiseerd op de 1ste tot en met de 3e verdieping. De ruimtes beschikken over dubbele glazenwanden zodat het geluid van buitenaf minimaal is, hoogwaardige wandafwerking en worden de ruimtes opgeleverd met hoogwaardig meubilair. De beschikbaar ruimtes zijn te huur vanaf twee tot 20 personen. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen de Baxter Building? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder.

Locatie en bereikbaarheid

Baxter Building is gevestigd in het hart van Amsterdam, dichtbij het Nationale Opera gebouw en het Waterlooplein. De directe omgeving van het gebouw is te kenmerken als een dynamische locatie waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samen komen. Tevens is het gebouw met openbaar vervoer uitstekend te bereiken middels tram 14 halte Viseerplein. Of met Metro 51, 53, 54 – halte Waterlooplein. Met de auto is Baxter Building ook zeer goed bereikbaar middels de ringweg A10 afslag S112 en S116.

Huur jij binnenkort ook een luxe kantoorruimte aan de Muiderstraat 1 in Amsterdam?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie.