Resultaten laden ...

Nachtwachtlaan 20

65 - 651 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 300 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Overtoomse Veld

Welkom bij Rembrandt Park One.

Een werkelijke unieke bestemming binnen Amsterdam. Rembrandt Park biedt voor bedrijven alle mogelijkheden om de nieuwe manier van werken volledig te omarmen. Er is verscheidenheid aan kantooropties, co-working ruimtes en inspirerende gemeenschappelijke ruimtes. In combinatie met de groene omgeving, het geweldige design van de gemeenschappelijke ruimtes, de zonnige terrassen en voorzieningen als restaurants en een sportschool maakt dit van Rembrandt Park de ideale bestemming voor bedrijven die hun werknemers het beste van het beste willen bieden.

Slechts een fietstocht verwijderd van de grachten, Schiphol om de hoek (15 min) en gelegen in één van de grootste parken van Amsterdam. Rembrandt Park is sterk gepositioneerd voor bedrijven die het voordeel willen van een centrum locatie met uitstekende verbindingen, maar tegelijkertijd de ruimte en het natuurlijke parklandschap als achtertuin waarderen.

Rembrandt Park One is een iconisch kantoorgebouw uit 1967 ontworpen door de bekende architect Frederik Willem de Vlaming en is recentelijk getransformeerd tot een modern en hoogwaardig kantoorgebouw dat voldoet aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van de gebruiker van nu. In de stad en toch in het groen.

De ruime kantoorvloeren, van ca. 2.000 m² per verdieping, hebben een spectaculair uitzicht over het park, dat ook de ideale plek is om wat tijd buiten door te brengen. Om hoofd leeg te maken, te genieten van het groen of een lekkere wandeling te maken tijdens een call of met collega’s. Rembrandt Park One is dé plek om te werken, te ontmoeten, te genieten en te ontspannen.

Rembrandt Park One is voor iedereen, van klein tot grote bedrijven, en beschikt onder meer over:
* Energielabel A+++;
* BREEAM Excellent certificaat;
* Hoogwaardig gerenoveerd kantoorgebouw van ca. 25.000 m² v.v.o. grenzend aan de A10;
* Uitstekende bereikbaarheid, dicht bij het stadscentrum, op 5 minuten loopafstand van het openbaar vervoer en 15 minuten per trein of auto naar Schiphol;
* Spectaculair uitzicht en directe toegang tot een van de grootste stadsparken van Amsterdam;
* De begane grond vormt met een mix van sociale voorzieningen, inclusief twee restaurants, gym & een koffiebar;
* Extra flexibiliteit wordt geboden door de aanwezigheid van co-working concept Re:invent.
* Uitstekende parkeerratio van 1:155 m² v.v.o. en een inpandige fietsenstalling met een parkeerratio van 1:42 m² v.v.o.;
* Flexibele en efficiënte verdiepingen van ca. 1.986 m² v.v.o. met plafonds van 2,70 meter hoog.

BEREIKBAARHEID
Rembrandt Park One is ideaal gelegen binnen de ringweg A10 en heeft uitstekende verbindingen met de trein, tram, bus en metro. Schiphol Airport ligt op slechts 15 minuten afstand en het stadscentrum op slechts 10 minuten fietsen.

Met de auto
Rembrandt Park One is direct bereikbaar via de A10, waardoor de meeste locaties in Amsterdam in 15 minuten te bereiken zijn.

Schiphol Airport – 12 minuten
Utrecht – 43 minuten
Den Haag – 48 minuten
Rotterdam – 50 minuten

Openbaar vervoer
Rembrandt Park One is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De tramstations Der Kinderenstraat en Surinameplein zijn binnen enkele minuten loopafstand gelegen. Rembrandt Park One is goed bereikbaar vanaf station Amsterdam Lelylaan, dat dient als vervoersknooppunt voor de trein, metro, tram en bus.

BESCHIKBAARHEID
Rembrandt Park One biedt een grote diversiteit aan kantoorunits. Van groot tot klein, gemeubileerd met design meubilair of liever je kantoor eigen maken – allemaal met het groene uitzicht van Rembrandt Park. Met alle faciliteiten van dien, zorgt ervoor dat je met minder ruimte uit de voeten kunt. En op piekdagen, wanneer het hele team er is, regelen wij een professionele meeting ruimte met catering zodat iedereen geniet van alles wat Rembrandt Park One en de omgeving te bieden heeft.
Voor de verhuur (per hele vloer) is op dit moment in Rembrandt Park One ca. 11.865 m² v.v.o. beschikbaar. De beschikbaarheid is als volgt verdeeld:
4e verdieping: 1.986 m² v.v.o.
5e verdieping: 1.986 m² v.v.o.
6e verdieping: 1.986 m² v.v.o.
7e verdieping: 1.986 m² v.v.o.
9e verdieping: 1.986 m² v.v.o.
10e verdieping: 1.935 m² v.v.o.
Totaal: 11.865 m² v.v.o.

HUURPRIJZEN (prijspeil 2024)
Kantoorruimte
€ 300,- per m² v.v.o. per jaar, exclusief BTW.

Parkeerplaats
€ 2.750,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
De verdiepingen zijn afgewerkt met een hoog opleveringsniveau om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse kantoorgebruiker. Gedreven door kwaliteit van de omgeving, duurzaamheid, smart building technologie en een moderne, flexibele manieren van werken.

De verdiepingen worden opgeleverd in casco gerenoveerde staat, inclusief:
* Klimaatplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
* Wandkabelgoten langs de gevel voor data, telecom en elektriciteit;
* Aansluiting voor een pantry op elke verdieping;
* Geëgaliseerde vloer;
* Sanitaire groepen per verdieping;
* Netto plafondhoogte van de verdiepingen minimaal 2,70 meter;
* Elektrische oplaadpunten voor auto's en fietsen;
* Het is mogelijk om interne verbindingen tussen de verdiepingen is te creëren.

DUURZAAMHEID
* BREEAM Excellent;
* Energielabel A+++;
* Het gebouw beschikt over een eigen WKO systeem en zonnepanelen;
* Een goed luchtsysteem voor een zeer comfortabel binnenklimaat (comfortklasse A);
* Gelegen in het park en aan het water.

FACILITEITEN
Rembrandt Park One is voorzien van faciliteiten voor medewerkers en bezoekers. Geen 9 tot 5 cultuur, Rembrandt Park One is een plek waar u op elk moment van de week of in het weekend terecht kunt. Het gebouw beschikt over:
- Een publiek restaurant met terras aan het water;
- Een bedrijfsrestaurant;
- Een gym (abonnementen zelf af te sluiten bij Trainmore);
- Co-working Re:invent;
- Koffiebar.

BESCHIKBAARHEID
Rembrandt Park One is per direct beschikbaar.