Resultaten laden ...

Nijverheidsweg-Noord 77

200 - 1.610 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

Algemeen
Het betreft een representatief nieuwbouw complex, gelegen op een absolute zichtlocatie aan de Nijverheidsweg-Noord, de doorgaande weg over het bedrijventerrein “Isselt”. Het bedrijfsobject bestaat uit drie bouwlagen, waarvan de eerste en tweede bouwlaag beschikbaar komen voor zowel verhuur als koop en multifunctioneel zijn in te richten. Op de begane grond heeft zich bouwmarkt ”Vihamij” gevestigd.

Locatie
Het kantoorgebouw ligt op het bedrijventerrein "Isselt" en is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Oppervlakte
Totaal circa 1.610 m² vloeroppervlak gelijkmatig verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Deelverhuur is mogelijk in units vanaf circa 200 m².

Het bovengenoemde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages

Parkeren
Bij de ruimte behoren voldoende parkeerplaatsen.

Bestemming
Kantoorruimte en bedrijfsruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

Aanvangshuurprijs
Vanaf € 50,00 per m² per jaar, exclusief BTW (Afhankelijk van de inrichting.)

Dit object wordt ook te koop aangeboden, indien u geïnteresseerd bent in aankoop verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Nader te bepalen.

Kosten nutsbedrijven
De kosten van de nutsbedrijven, ten behoeve van het verbruik van gas, water en elektriciteit, zullen geregistreerd worden door midden van tussenmeters en voor eigen rekeningen van huurder komen.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen, zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Oplevering
De ruimte zal worden opgeleverd in casco staat voorzien van o.a.:
• Vloerverwarming;
• Intercom;
• Aansluitingspunten nutsvoorzieningen.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan