Resultaten laden ...

Odijkerweg 19

3.954 m2 kantoorruimte te huur in Driebergen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Drift-Sportlaan en Bornia
Bedrijventerrein Omgeving Station

Objectinformatie
Het betreft een representatief kantoorgebouw, voorzien van energielabel A, gelegen aan de Odijkerweg 19 te Driebergen-Rijsenburg met een beschikbaar verhuur vloeroppervlak van in totaal 3.954 m². Het kantoorgebouw kan zowel multi- als singletenant gehuurd worden.

Locatie
Het gebouw is op loopafstand gelegen van het vernieuwde NS station Driebergen-Zeist en het nieuw aangelegde busstation, zeer nabij de op- en afrit van één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag - Arnhem).
De aantrekkelijke kernen van Zeist en Driebergen zijn nabij. Het kantoorgebouw is gelegen in een aantrekkelijke ambiance in een groene omgeving. Bekende kantoorgebruikers in de omgeving zijn onder meer Triodos Bank, Politie Nederland, KNVB, Achmea, pensioenfonds PGGM en het WWF.

Oppervlakte
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 3.954 m² v.v.o. Het gehele gebouw is voor verhuur beschikbaar.

Souterrain 1.028 m²
Begane grond 1.045 m²
1e verdieping 1.077 m²
2e verdieping 612 m²
3e verdieping 192 m²
Totaal 3.954 m²

Bereikbaarheid
Auto
De Oude Stationsweg is zeer goed bereikbaar met de auto via de rijksweg A27 (Breda-Almere) en via de rijksweg A12 (Den Haag-Arnhem). Afrit 20 (Driebergen-Zeist) van de A12 is op circa 12 minuten met de auto van het kantoorgebouw gelegen.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Vanaf het station Driebergen-Zeist is het circa 4 minuten rijden met de bus (lijn 43). Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt de trein ongeveer 6x per uur naar Station Driebergen-Zeist met een reistijd van circa 15 minuten.

Daarnaast rijden er diverse bussen vanaf het station in de richting van onder andere Utrecht Centraal Station, Wageningen en Amersfoort.