Resultaten laden ...

Piet Heinkade 55

930 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Oostelijk Havengebied
Bouwjaar 2002
Energielabel A
Aantal bouwlagen 18

Namens de huidige huurder biedt Solved de onderstaande kantoorruimte te huur aan. Solved werkt exclusief voor huurders en eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed.

OBJECT
Unieke bedrijfsruimte te huur gelegen aan het IJ, in het bruisende centrum van Amsterdam. Ervaar een werkomgeving als geen ander, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

De verdieping is onlangs volledig gerenoveerd met een high-end afwerking, waardoor het een uitstraling heeft van luxe en moderniteit. Deze exclusieve ruimte biedt een verscheidenheid aan faciliteiten die uw zakelijke activiteiten naar een hoger niveau tillen. Met meerde vergaderruimtes, met panoramisch uitzicht over de stad, kunt u klanten en collega’s ontvangen in een professionele omgeving.

UP Office Building omvat ongeveer 17.400 m² aan kantoorruimte, verspreid over de begane grond en 18 verdiepingen. Het kantoorpand bevindt zich in het hart van het centrum, in de nabijheid van Amsterdam Centraal, te midden van allerlei activiteiten, gezellige cafés en uitstekende restaurants. De omgeving biedt een veel mogelijkheden, zoals het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis om de hoek. Daarnaast is er een breed scala aan eetgelegenheden in de omgeving, en zijn er sfeervolle terrassen op loopafstand. Kortom, UP Office Building is de perfecte locatie voor professionals die graag werken in de bruisende hoofdstad.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bereikbaarheid Piet Heinkade 55 in Amsterdam is uitstekende bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voor automobilisten is de locatie gunstig, dankzij de nabijheid van de Piet Heintunnel en de gemakkelijke toegang tot de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg), die binnen enkele minuten bereikbaar is. Bovendien bevindt het kantoorgebouw zich op enkele minuten afstand van de IJtunnel, die een directe verbinding biedt met de Ringweg A10.

Reizen met het openbaar vervoer is ook zeer gemakkelijk vanaf deze locatie. Trams 25 en 26 rijden zeer frequent vanaf Amsterdam Centraal Station naar de halte ”Passengers Terminal Amsterdam". Vanaf daar is het nog ca. 4 minuut lopen naar het gebouw. Het kantoorgebouw bevindt zich op ongeveer 15 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

VLOEROPPERVLAKTE
13e verdieping: 930 vierkante meter

VOORZIENINGEN
- moderne luxe entrée;
- geavanceerde toegangscontrole systeem t.b.v. algemene ruimten;
- 5 liften;
- hoogwaardig restaurant;
- per bouwlaag ruim opgezette sanitaire voorzieningen voor dames en heren;
- verhoogde computervloer;
- luchtbehandeling via VAV-systeem;
- deels voorzien van klimaatgevels;
- hoogwaardige bandraster systeemplafonds met hoogfrequente beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen (ERKO).

AANVAARDING
In overleg, per direct

ENERGIELABEL
Energielabel A

PARKEERNORM
1:250

HUURPRIJS
€ 360,- per vierkante meter, per jaar

SERVICEKOSTEN
€ 90,- per vierkante meter, per jaar

PARKEERKOSTEN
Op aanvraag

INDEXERING
Huurindexering Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg, max. t/m 31/03/2027. Een langer huurtermijn is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden

BETALING
Huur, servicekosten en BTW

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie