Resultaten laden ...

P.J. Oudweg 41

10 - 450 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum Almere-Stad

Kantoorruimte huren P.J. Oudweg 41 in Almere

Ben je met jouw organisatie op zoek naar een geschikt kantoor in Almere, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw aan de P.J. Oudweg 41 in Almere. Voor de verhuur zijn meerdere kantoren beschikbaar welke variëren in grootte. Zo zijn er kantoren beschikbaar vanaf twee tot dertig personen. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen dit gebouw? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Hoogwaardige faciliteiten

Wanneer je er voor kiest om een kantoorruimte te huren op deze locatie, dan kan je naast de kantoorruimte ook gebruikmaken van de geboden services en faciliteiten. Bij Newday Offices is een clubmanager / Barista aanwezig die assisteert bij uitlopende zaken zoals: Een goede kop koffie voor medewerkers en gasten, verse sappen en gezonde lunch in het café op de begane grond, postservice, wifi in de algemene ruimte, het gebruik van vergaderruimtes op basis van fair-use, receptiediensten, etc. Het gebouw is zeer luxueus afgewerkt en heeft een geheel ingericht restaurant/café. Het aanwezige afbouwpakket is er zeer recent in geplaatst. De uitstraling van dit kantoor is een echt visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie.

Beschikbaarheid
voor de verhuur zijn momenteel de volgende kantoren nog beschikbaar.

Unit 101 | 6 werkplekken | €1.560,- per maand
Unit 105 | 4 werkplekken | €1.040,- per maand
Unit 106 | 3 werkplekken | €780,- per maand
Unit 208 | 4 werkplekken | €1.040,- per maand
Unit 214 | 8 werkplekken | €2.080,- per maand

De getoonde prijzen betreft een all-in huurprijs.

Locatie

Het Kantoor is gelegen midden in het Zakencentrum van Almere, direct ten noorden en grenzend aan het CS Almere en maakt onderdeel uit van het Stadscentrum van binnen het grootste stadsdeel Almere Stad. Dit gebied is continue in ontwikkeling, de bestaande straten en pleinen op het Stadshart worden vernieuwd en aan het nieuwe Zakencentrum wordt gebouwd. Met deze nieuwe kantoorlocatie wordt een Stadscentrum gerealiseerd, waarin de diverse functies (wonen, werken, winkelen en uitgaan) zijn gemengd. Er bevinden zich op deze locatie markante kantoorgebouwen met ieder een eigen uitstraling en identiteit. Reeds gevestigde huurders in dit gebied zijn o.a. USG People, Rabobank, Leaseplan, de belastingdienst en het UWV. Tussen deze kantorenlocatie en de woontorens ligt het Mandela-park.