Resultaten laden ...

Plantage Middenlaan 21

886 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Weesperbuurt/Plantage

Het uit 1865 daterende gebouw is gelegen aan de Plantage Middenlaan 19-21 in het Oostelijke gedeelte van Amsterdam, de bekende en luxe Plantage buurt. Het gebouw biedt op de begane grond beschikbare kantoorruimte, de boven verdiepingen zijn bewoond. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een patio die exclusief voor Huurder is.

Het gehuurde is in mei 2019 volledig gerenoveerd naar wens van de moderne kantoorgebruiker. De gehele begane grond is per direct beschikbaar voor de verhuur, het betreft ca. 886 m² v.v.o. Het kantoor biedt een zeer geschikte huisvesting voor creatieve gebruikers vanwege de creatieve inrichting en look en feel van de begane grond.

Locatie
Het gebouw is gelegen in de bekende Plantage buurt, een buurt die al sinds de 17e eeuw onderdeel van de stad is en dient als groene toevlucht in het levendige Amsterdam. Je vindt er onder andere Hortus Botanicus, één van de oudste botanische tuinen van Europa sinds 1638. Even verderop wordt evenzo uitbundig de schoonheid van de natuur gevierd in Dierentuin ARTIS. De ARTIS is een eeuwenoud en trots monument in de Plantage, sinds de opening in 1838.

Daarnaast bevinden zich in de omgeving het Rembrandthuis, de voormalige woning van schilder, Rembrandt van Rijn, het Joods Historisch Museum en het Verzetsmuseum. Nabij gelegen zijn ook Waterlooplein met de bekende vlooienmarkt.

De Plantage heeft talloze terrassen op bijzondere locaties. Zo zit restaurant Bloem in een 17e-eeuws pakhuis en heeft het terras uitzicht over het rustige water van het Entrepotdok. Het terras van De Plantage kijkt uit op de ingang van dierentuin Artis. Aan het sfeervolle Kadijksplein ligt het bijzondere Italiaanse restaurant A Tavola, maar ook eetcafés als Orloff en Café Kadijk.

Bereikbaarheid
Per auto
De Plantage Middenlaan is per auto goed te bereiken via de ring A10 (afslag S112) Volg daarna de Gooische weg en Wibautstraat. Vanuit de binnenstad is de locatie goed bereikbaar via de Mauritskade.

Openbaar Vervoer
Door de straat loopt tramlijn 14 (Flevopark) met een goede verbinding naar het Station Amsterdam Centraal en de overige delen van Amsterdam.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 886 m² v.v.o beschikbaar op de begane grond van het gebouw.

Parkeren
Mogelijkheid tot betaald parkeren op de openbare weg.

Huurprijs
Kantoorruimte:
Huurprijs op aanvraag.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Huurder heeft de mogelijkheid zelf service- en onderhoudscontracten af te sluiten.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in ‘turn-key’ staat opgeleverd, inclusief:

- Eigen ruime entree vanaf de straat;
- Overheaddeur vanaf de straat;
- Opslagruimte;
- Creatieve look & feel;
- Afgewerkte vloeren, wanden en plafonds;
- Vloerverwarming;
- Sanitaire voorzieningen;
- Patio aan de achterzijde;
- Lichtinval door middel van dakramen;
- Pantry;
- Douche;
- Huidige verlichting.

Het gebouw beschikt over energielabel A.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
In overleg.