Resultaten laden ...

Polanerbaan 3

259 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 39.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Noord

TE HUUR
turnkey kantoorruimte
Polanerbaan 3, 3447 GN WOERDEN

In een representatief kantoorgebouw (bouwjaar 1999) langs de doorgaande Polanerbaan is op de begane grond (zuidzijde) kantoorruimte met eigen entree (toegankelijk voor minder validen) beschikbaar. Er zijn 6 kamers, een receptie, een invalidentoilet en gangzone aanwezig. De kantoorruimten hebben een energielabel B.

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland en op loopafstand vanaf het station Woerden. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen. Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door de ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

In de direct omgeving zijn lokale en regionale ondernemingen zoals o.a. Tandprothetische praktijk Feniks, ICT Cloudwise, Groen en Aldenkamp installatie- en beveiligingstechniek, publieke sector adviesbureau van Montfoort, de Kamer van Koophandel en het St. Antonius Ziekenhuis gehuisvest.

Op basis van NEN2580 meetrapporten is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte kantoorruimte inclusief een aandeel in de algemene en gezamenlijke ruimtes “entree en gang BG” beschikbaar:

Polanerbaan 3
• 259 m² kantoor-/praktijkruimte op de begane grond

Omschrijving kantoorruimte

Via de slagboom met intercom loopt u van het riante parkeerterrein direct naar de entree met receptie-balie. Er is een luchtbehandelingsinstallatie (topkoeling) in het gebouw aanwezig. Diverse (draai-/kiep) ramen zijn te openen. De plafondhoogte van de begane grond is ca. 2,7 meter.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw LED-verlichting en bewegingssensoren
• huidige (systeem)scheidingswanden, 1 kamer voorzien van vouwwand
• huidige vloerbedekkingen (taoijt of laminaat)
• radiatoren v.v. thermostaatkranen
• kabelgoten v.v. wcd’s en huidige databekabeling, centrale patchruimte
• zonwering aan de buitenzijde en warmtewerend folie op de ramen
• pantry met onderkasten , close-in boiler
• minder validen toilet met wasbak
• brandmeldinstallatie, handmelder en blusmiddelen.

De aanwezige jaloezieën, vloerbedekkingen (o.a. pvc-laminaat) en vaatwasser worden eenmalig ter beschikking gesteld.

Algemene informatie object

Parkeren
Zeer ruime parkeergelegenheid op afgesloten eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming “gemengd” met functie-aanduiding “kantoor”. Gezien het overige gebruik binnen het gebouw is het object daarmee hoofdzakelijk te gebruiken t.b.v. kantoorruimte en (medische) onderzoeks- en behandelruimte.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 39.000,- per jaar, vrij van BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 60,- per m² per jaar en betreffen een verrekenbaar voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening
• onderhoud overheaddeur
• onderhoud CV-installatie
• inspectie daken
• onderhoud bewegwijzering
• onderhoud brandslanghaspels
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Het voorschotbedrag wordt elk kwartaal aangepast aan het daadwerkelijk verbruik. Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.