Resultaten laden ...

Printerweg 14-56

104 - 2.362 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-West

Kantoorruimte te huur in de zeer representatieve kantoorgebouwen aan de Printerweg 14-56 te Amersfoort. Voor de verhuur is ca. 2.362 m² beschikbaar verdeeld over 2 gebouwen genaamd Gemini A en Gemini B. De panden zijn op ruimte kavels gebouwd, waardoor een prettige groene omgeving is gerealiseerd met ruimte parkeergelegenheid.

Aan de Printerweg zijn ruimtes van verschillende oppervlakten en opleveringsniveau's beschikbaar. Binnen één van deze gebouwen is dus zeker een passende huisvesting te realiseren!

Locatie: Het bedrijventerrein “De Hoef” bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt “Hoevelaken”, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. Op een steenworp afstand is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

Bereikbaarheid: 200 – 300 m tot de bus;
3 – 4 km tot de A28;
500 – 700 m tot Station Schothorst;
3 – 4 km tot de A1.

Vloeroppervlakte: Gemini A - Printerweg 14-32
Verdieping m² Beschikbaarheid
Begane grond ca. 104 m² direct
2e verdieping ca. 529 m² direct
4e verdieping ca. 528 m² direct
Totaal 1.161 m²

Gemini B - Printerweg 34-56
Verdieping m² Beschikbaarheid
1e verdieping ca. 217 m² direct
4e verdieping ca. 528 m² direct
5e verdieping ca. 455 m² direct
Totaal 1.200 m²

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: Het object zal worden opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van:
- lift;
- dubbele toiletgroep per verdieping;
- klimaatinstallatie voorzien van topkoeling;
- systeemplafond;
- huidige verlichtingsarmaturen;
- kabelgoten;
- te openen ramen;
- huidige systeemwanden (wanneer van toepassing);
- pantry per verdieping;

Parkeren: Er zijn voldoende parkeerplaatsen te huur. De parkeerplaatsen bevinden zicht buiten op het parkeerterrein gelegen voor het pand.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 110,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Het voorschot service- en energiekosten bedraagt € 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder o.a. zorgdraagt voor:
• Gas, c. q. olieverbruik inclusief vastrecht;
• Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten alsmede het individueel elektraverbruik;
• Waterverbruik inclusief vastrecht;
• Onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie;
• Idem van liftinstallatie;
• Idem van brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder- en noodstroominstallatie(s);
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften beglazing buitenzijde alsmede zonwering, beglazing, gemeenschappelijke ruimten, parkeerterrein.
• Onderhoud terrein, tuin, plantenbakken binnen in de gemeenschappelijke ruimten en buiten, waaronder vervanging van planten;
• Waterschapslasten;
• Onderhoud rol- en draaihekken;
• Onderhoud lampen en buizen in gemeenschappelijke ruimten;
• Het (periodiek) schoonhouden en ontstoppen van goten en hemelwaterafvoeren;
• Vuilafvoer en containers;
• Onderhoud gevelinstallatie;
• Diverse (gemeenschappelijke) heffingen;
• Klein dagelijks onderhoud;
• Onderhoud toegangscontrolesysteem;
• Onderhoud van het buitenterrein;
• De op de bovengenoemde diensten en/of leveringen c.q. voorzieningen drukkende beheer- en administratiekosten bedragen 5% te vermeerderen met omzetbelasting.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan