Resultaten laden ...

Raadhuislaan 1 K

340 - 1.672 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Een centralere bedrijfslocatie is bijna niet denkbaar. Het gemeentehuis bevindt zich schuin tegenover, op de kruising van Raadhuislaan en fietsstraat. En aan de overkant ligt het prachtige stadspark bij het Jan Cunen Museum. Bovendien zijn het centraal station, theater De Lievekamp, winkels en horecazaken op loopafstand.

Met zijn moderne en representatieve uitstraling past dit bedrijfsgebouw perfect in het fraaie totaalplaatje. Grote raampartijen - waaronder de chique glasgevel van het trappenhuis - bepalen het lichte karakter dat overal in de ruimtes op de begane grond en beide verdiepingen terugkomt. Dat maakt een of meerdere kantoren in dit verzamelgebouw tot een ideale basis voor een scala van bedrijfsmatige activiteiten.

Buiten de zeer geschikte kantoorruimtes zijn verschillende gezamenlijke faciliteiten beschikbaar. Dat betreft op de allereerste plaats de ruime ontvangsthal met doorgang naar de liften en het trappenhuis. Verder zijn er op alle verdiepingen toiletruimtes en pantry’s aanwezig. Uiteraard is het totale gebouw voorzien van moderne voorzieningen.

Parkeren kan op het eigen terrein aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw. Dit is afgesloten met een elektrische poort. Verder zijn er betaalde parkeerplaatsen langs de Raadhuislaan en in de naaste omgeving. Ook is er een afgesloten fietsenstalling bij het gebouw aanwezig.

Dit object is per verdieping of in zijn geheel te huur. Waarbij het gaat om totaal vier verdiepingen.

Vloeroppervlakte verdeling (v.v.o.)

+ Kelder c.a. 339.9 m2.
+ Begane grond ca. 437.9 m2.
+ 1e verdieping ca. 451.9 m2.
+ 2e verdieping ca. 442.7 m2

De huurprijs betreft een vanaf prijs afhankelijk van welke vierkante meters worden afgenomen in combinatie met duur huurovereenkomst. Bij concrete interesse zullen wij in overleg met verhuurder een voorstel doen toe komen.

Kenmerken

+ Circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.
+ Energielabel A, geldig t/m 24-02-2026.
+ Het pand valt onder bestemmingsplan 'Centrum-Oss - 2013 vastgesteld bij raadsbesluit op 26 september 2013, met als enkelbestemming 'Kantoor'. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: kantoren; dienstverlening; ondergeschikte waterhuishoudkundige voorzieningen, verkeers en groenvoorzieningen, tuinen, erven en terreinen.
+ Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding
In nader overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan