Resultaten laden ...

Rivium Westlaan 76 - 86

430 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rivium 1e straat
Bedrijventerrein Rivium
Bouwjaar 2000

In het kantoorgebouw “Galaxy” gelegen op Business Rivium aan de Rivium Westlaan 72-86 zijn nog 2 kantoorverdiepingen beschikbaar voor de verhuur. Het pand wordt gekenmerkt door een representatieve entree met bemande receptie. Via drie personenliften krijgt u toegang tot de verdiepingen. De kantoorvloeren worden in gerenoveerde staat opgeleverd. De vloeren zijn licht en ruim van opzet en geschikt voor alle kantoorconcepten.

Metrages (V.V.O.)

Op dit moment is er circa 429,8 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

4e verdieping: 429,8 m² V.V.O.

5e verdieping: 854,8 m² V.V.O. VERHUURD

Parkeren

Op een eigen, afgesloten terrein zijn circa 45 gemarkeerde parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar, hetgeen resulteert in een parkeernorm van circa 1:40.

Ligging en bereikbaarheid

Businesspark Rivium bevindt zich in de regio Groot Rotterdam, direct langs de rijksweg A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Op Rivium zijn ongeveer 250 bedrijven gehuisvest, waaronder Antea, Zicht, Randstad, Sogeti, Sodexo, Hago en AIG. Het park heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vanuit diverse eigenaren is er fors geïnvesteerd in duurzaamheid en modernisering van de kantoren. Daarnaast zijn er diverse functies toegevoegd aan het gebied zoals horeca, sportfaciliteiten en kinderopvang.

De op- en afritten van de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam-The Hague Airport, Den Haag, Utrecht en Antwerpen, zijn op circa 700 meter afstand gelegen. Kantorenpark Rivium is voorzien van een Parkshuttle. Deze shuttle geeft een directe verbinding met metrostation ‘Kralingse Zoom’. Reistijd is circa 8 minuten. Met de metro is er een directe verbinding met het Centraal station van Rotterdam.

De luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op een afstand van circa 15 km. Vanaf deze luchthaven zijn tal van bestemmingen binnen Europa goed te bereiken.

Bestemming (bestemmingsplan)

Het gehuurde is bestemd als kantoorruimte c.q. parkeerruimte.

Opleveringsniveau

Het object zal worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• Representatieve entree voorzien van tourniquet en een bemande receptie;
• Drie personenliften;
• Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
• Toiletgroepen per verdieping;
• Nieuw systeemplafond en nieuwe led-verlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten voorzien van elektrabekabeling en met ruimte voor data bekabeling;
• Verwarming d.m.v. radiatoren/ convectoren;
• Aansluitingen ten behoeve van pantry;
• Gladde betonvloeren geschikt voor het leggen van vloerbedekking.

Indien huurder de wens heeft om de ruimte turnkey voorzien van een nieuw inbouwpakket aan te huren dan is dit bespreekbaar. De geboden huurprijs zal vervolgens aan het opleverniveau van de ruimte worden aangepast.

Het pand heeft een energielabel A+.

Huurcondities

Kantoorruimte: € 135,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen: € 650,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten: € 30,- per m²per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn: In overleg.

Aanvaarding: In overleg, eventueel spoedig

Opzegtermijn:12 maanden

Zekerheidstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan