Resultaten laden ...

Schipluidenlaan 4

599 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 185 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Westlandgracht

Dit creatieve kantoorgebouw is gelegen op de hoek van de Schipluidenlaan en de Delflandlaan in stadsdeel Amsterdam West. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt circa 13.845 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen kantoorverdiepingen.

Het kantoorgebouw beschikt over twee opgangen waarvan één voor Hotel KingsCourt, gevestigd aan de Delflandlaan. De entree voor de kantoren is gelegen aan de Schipluidenlaan en is in zijn geheel gemoderniseerd en voorzien van plekken voor informeel overleg. De ruime entree biedt onder andere voldoende ruimte voor ontvangst van bezoekers, een koffiebar en een bemande receptie.

Locatie
Gebouw ‘Koningshof’ is gelegen in Amsterdam West, het gebied gelegen langs de ring A10 is een woon- en werkomgeving en ligt aan de rand het centrum van Amsterdam. Het gebied is volop in ontwikkeling, kantoorgebouwen worden herontwikkeld en nieuwe woningen worden toegevoegd. In de directe nabijheid is het World Fashion Center (WFC) gelegen, het WFC beschikt over een sportschool Basic-Fit en hoogstaande kinderopvang CompaNanny. Even verderop beschikt het Delflandplein over een Action, Albert Heijn, Lidl en apotheek.

In de directe omgeving zijn onder andere de volgende faciliteiten beschikbaar: Bar Restaurant LELY, Fashion's Restaurant & Bar, Yummy Poke Bowls, Corner Bakery, Subway, La Bella Vita, Aries Noodles en hotels zoals Hotel King’s Court Amsterdam, Fashion Hotel, Best Western Premier XO Couture Hotel en Couture Bastion Hotel Amsterdam.

Bereikbaarheid
Auto:
Het kantoorgebouw is direct gelegen aan ringweg A10 West, ter hoogte van afslag S106 op slechts 300 meter van de afslag.

Openbaar vervoer:
Op ca. 450 meter afstand is Station Lelylaan gelegen. Hier vertrekken elke paar minuten verschillende buslijnen als 62, 63 en 195.

Trams 1 en 17 stoppen elke 10 minuten naast het station op loopafstand van het Koningin Wilhelminaplein. Tram 17 brengt je door het centrum van Amsterdam naar Amsterdam Centraal Station.

NS Station Schiphol is binnen één stop te bereiken en Amsterdam Centraal met twee stops.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 13.402,46 m² v.v.o. Voor de verhuur is momenteel het volgende beschikbaar:

2e verdieping (unit 2.1) ca. 599 m² v.v.o.

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor kantoorgebruikers.

De parkeernorm is 1:100. Er zijn in totaal 129 parkeerplaatsen gelegen in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast beschikt ‘Koningshof’ over een ruime fietsenstalling.

Elders parkeren kan langs de openbare weg of in de parkeergarage ‘Oranjekwartier’ die op enkele minuten afstand lopen is gelegen.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 185,00 per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 2.000,00 per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 75,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Energielabel C.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de 2e verdieping is als volgt:
- LED-verlichting;
- Gestucte en geschilderde wanden;
- Geëgaliseerde vloer;
- Topkoeling systeem;
- Te openen ramen;
- CV met radiatoren;
- Kabelgoten v.v. elektra en t.b.v. databekabeling;
- Sanitaire voorzieningen;
- Server ruimte.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden

Huuringangsdatum
Per direct beschikbaar.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.