Resultaten laden ...

Singel 65

325 m2 kantoorruimte te huur in Schiedam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Natuurkundigenbuurt

Aan de Singel is per direct een representatieve en unieke kantoorunit beschikbaar. De unit is centraal gelegen ten opzichte van het gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek.

KANTOORRUIMTE
Het betreft ca. 325 m2 kantoorruimte en het object is gelegen in het stadscentrum. Daarmee is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse busroutes rijden direct langs het Stadserf, welke tevens in directe verbinding staan met Schiedam Centraal. Overigens is Schiedam Centraal op 5 minuten lopen gelegen.

In de directe omgeving is een uiteenlopend winkelaanbod beschikbaar, bestaande uit landelijke ketens en regionale retailers. Onder andere de Albert Heijn, Kruidvat, ABN Amro Bank, Blokker zijn op loopafstand gelegen. Parkeren kan aan de openbare weg en in de diverse parkeergarages in de stad.

BOUWJAAR
Het pand is in 1995 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het stadserf is gelegen in de binnenstad van Schiedam en daarmee ideaal bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Afslag A20 – Schiedam is binnen enkele autominuten te bereiken en station Schiedam-Centrum is eenvoudig te voet bereikbaar.

Geen andere stad in Nederland is zo goed bereikbaar met de trein, tram, bus en metro. In de directe omgeving is parkeren mogelijk op de openbare weg of in 1 van de 3 parkeergarages in de binnenstad. En met ruim 500 parkeerplaatsen kan ook de automobilist zich welkom voelen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad 2014” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
– Maatschappelijke voorzieningen;
– Zakelijk dienstverlening / kantoorfuncties;
– Atelier.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. De units worden in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.