Resultaten laden ...

Sint Maartenslaan 36

170 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 220 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Wyck

In het charmante en fraaie stadsdeel Wyck, is ons een genoegen om deze representatieve bedrijfsruimte aan de Sint Maartenslaan 36 te Maastricht aan te mogen bieden.

Maastricht is kenmerkend door de strategische ligging tussen Maastricht en Aachen. De gemeente Maastricht telt ca. 120.000 inwoners en ligt centraal waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Algemeen
Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte/bedrijfsruimte binnen dit unieke object op basis van uw wensen.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte/bedrijfsruimte

Oppervlakten
Te huur: Kantoorruimte/bedrijfsruimte 170 m².

Bereikbaarheid

Ligging
De zeer gewilde buurt Wyck is gelegen in de oude stadskern met talloze winkelvoorzieningen, terrassen, cafés, hotels en restaurants op loopafstand. Ook het nu al fameuze stadsdeel Céramique, Maastricht CS en het busstation liggen in de directe nabijheid. De bereikbaarheid ten opzichte van de uitvalswegen, de A2 en het MUCM+ is uitstekend.

Auto
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand.

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 100 meter loopafstand gelegen van de bushalte aan de Wilhelminasingel, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Maastricht, welke op circa 500 meter van het object is gelegen.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huuruitgangspunten

Huurprijs
Huurprijs voor een kantoorruimte/bedrijfsruimte met een oppervlakte van 170 m² bedraagt € 220,00 per m² per jaar, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
In overleg

Huurtermijn
In overleg

Beschikbaarheid
Per direct.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan