Resultaten laden ...

Victor de Stuersstraat 15

193 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Brusselsepoort

ALGEMEEN
In het voormalig patronaatsgebouw (en noodkerk) is gezondheidscentrum "de Fronten" gevestigd. "De Fronten" is gerealiseerd in 2021 en kent vele en verschillende soorten zorgaanbieders, waaronder fysiotherapie, thuiszorg, apotheek, huisartsenpraktijk en logopedie. In dit gezondheidscentrum komt ca. 193,4 m² te huur voor een invulling als kantoor-/praktijkruimte, exclusief een gemeenschappelijke vergaderruimte van ca. 50 m².

Het pand is o.a. voorzien van vloerverwarming/koeling. De status van onderhoud is uitstekend, waarbij de ramen al gerestaureerd zijn en het pand goed geïsoleerd is. Verder is de kantoor-/praktijkruimte voorzien van glasvezel en snel internet. De ruimten liggen op de tweede verdieping en zijn te bereiken via trap en lift.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De kantoor-/praktijkruimte op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van ca.
193,4 m² BVO. De indeling bestaat uit een grote open ruimte met daarin 1 kleine kantoorunit. De ruimte is kenmerkend door de schuinte in het dak en de uitstekende staat van onderhoud. In de ruimte zijn in totaal drie gescheiden toiletten aanwezig voor dames, heren en invaliden.

Op de verdieping, tegenover de kantoor-/praktijkruimte, ligt een gemeenschappelijke vergaderruimte van ca. 50 m². Hier mogen alle huurders gebruik van maken. Verder is de algemene vergaderruimte geluidsdicht en voorzien van een keukentje en gordijnen.

LOCATIE
De kantoor-/praktijkruimte maakt onderdeel uit van gezondheidscentrum de Fronten, waar verschillende zorgverleners hun diensten verlenen. Centrum voor gezondheid de Fronten is gevestigd in een voormalig patronaatsgebouw (en noodkerk) uit 1910. Het was een instituut voor vorming en scholing van rooms-katholieke jeugd in de 20e eeuw.
Het Centrum voor Gezondheid de Fronten is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken (halte Emmaplein). Het gebouw ligt achter Sint Lambertuskerk nabij het directe centrum van Maastricht. Het pand is met de auto gemakkelijk te bereiken via de rotonde Emmaplein.

PARKEREN
Aan de achterzijde van het pand is een buiten parkeerterrein, waar ca. 1 tot 2 parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor verhuur. Aan de voorzijde van het pand zijn betaalde parkeermogelijkheden langs de openbare weg en kan men voor het pand een fiets parkeren.

BESTEMMING
Het gebouw kent de bestemming 'Maatschappelijk' en is perfect in te vullen als kantoor-/praktijkruimte, bijvoorbeeld als gezondheidszorgfunctie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan