Resultaten laden ...

Smallepad 30H

646 - 1.333 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Smallepad

Algemeen: Het kantoorgebouw Smallepad 30 is gelegen in het stationsgebied van Amersfoort. Het Smallepad loopt parallel aan de spoorlijn naar Amersfoort CS. Het gebouw ligt op 5 á 10 minuten loopafstand van het centraal station van Amersfoort, en de binnenstad van Amersfoort, met uitgebreide voorzieningen zoals winkels en horeca, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. In de directe nabijheid zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, zoals: KPN, Vesting Finance, ABN AMRO, Friesland Campina, Veilig Verkeer Nederland, Nobian en Nutreco.

Het kantoorgebouw uit 2005 is in totaal ca. 9.200 m² groot, verdeeld over 9 bouwlagen van circa 1.000 m² en beschikt over 152 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn gelegen op het naastgelegen parkeerterrein en in de ondergelegen garage. In deze garage zijn tevens laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s en er is een fietsenstalling. Recentelijk is de begane grond volledig gerenoveerd waarbij het horeca en hospitality concept “Matisse” gerealiseerd is, deze voorziening wordt verzorgd door Vermaat catering. De horeca in de vorm van een koffiebar is geopend op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, tevens is de hostess gedurende deze tijden aanwezig om bezoekers te ontvangen en door te verwijzen. Van 11.30 uur tot 13.30 uur is er een lunch faciliteit voor gebruikers van het gebouw met een wekelijks wisselend menu.

In het gebouw zijn onder andere de volgende gebruikers gevestigd: Thieme Meulenhoff en CoMensha.

Locatie: De locatie ligt langs het spoor in het centrumgebied van Amersfoort, op loopafstand van het NS-station “Amersfoort”. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid: De A1 (Amsterdam Enschede) en de A28 (Utrecht Zwolle) bevinden zich op circa 5-10 minuten rijafstand. Op loopafstand bevindt zich het NS station Amersfoort CS en het historische centrum van Amersfoort. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is door de ligging nabij het NS station, waar tevens diverse stad en streekvervoerverbindingen worden onderhouden, uitstekend.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van 1.333 m² v.v.o.

Verdiepingen m²
7de verdieping 687
8ste verdieping 646

In units van 646 m² v.v.o.
Het bovenvermelde metrage is afgeleid van de meetstaat conform NEN 2580.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: Het gehuurde zal worden opgeleverd in huidige staat. Daarnaast is het gebouw voorzien van de volgende algemene voorzieningen:
• Lift
• Systeemplafonds voorzien van werkende verlichtig;
• Mechanische ventalatie;
• Kabelgoten ten behoeve van data en elektrabekabeling;
• Toiletvoorziening per verdieping;
• Glasvezelaansluiting t.b.v. internet;
• Bemande receptie hoofdentree;
• Verbruiksmeter per verdieping;
• Intercomsysteem;
• Toegangscontrolesysteem (hoofdentree, parkeerdek en parkeergarage)*.

Zaken uit de hierboven genoemde lijst die zijn voorzien van een *- teken worden ‘om niet’ aan Huurder overgedragen. Deze huurdersvoorzieningen behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder draagt zelf zorg voor de kosten van onderhoud, vervanging en reparatie van deze voorzieningen.

Parkeren: Tot het gehuurde behoren 27 parkeerplaatsen, waarvan 3 in de bij het gehuurde behorende parkeergarage en 24 parkeerplaatsen op het bij het gehuurde behorende parkeerterrein.
In de directe omgeving zijn diverse openbare parkeergarages aanwezig:
• Asch van Wijckstraat garage met 550 parkeerplaatsen;
• Stadhuisplein met 177 parkeerplaatsen;
• Sint Jorisplein met 460 parkeerplaatsen.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 115,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 1.100,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 67,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan