Resultaten laden ...

Stationspark 450

336 m2 kantoorruimte te huur in Sliedrecht

Kenmerken

Huurprijs € 110 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Stationspark

Eigentijds ingerichte kantoorruimte van ca. 336 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. De kantoorruimte kan in overleg naar wens worden verbouwd. De kantoorruimte maakt deel uit van een representatief en DUURZAAM kantoorgebouw met ENERGIELABEL A. De kantoorruimte is voorzien van duurzame warmte-terug-win installatie voor verwarming en koeling.
Het dak van het kantoorgebouw is voorzien van Profatec ECO. Profatec ECO draagt bij aan de reductie van de uitstoot van broeikasgassen CO2, NOx en SOx. Bovendien is de Profatec ECO voor een kwart vervaardigd van gerecyclede grondstoffen en kan de dakbaan aan het eind van zijn levensduur zelf ook gerecycled worden.

De witte minerale afwerking scoort bovendien hoog op de "Solar Reflectance Index" (SRI). Dit resulteert in een reductie van de oppervlaktetemperatuur van de dakbedekking van meer dan 30 °C.
Hierdoor wordt de levensduur van de dakbaan aanzienlijk verlengt en wordt de uitstoot van CO2 aanzienlijk verminderd, omdat er in het onderliggende gebouw minder actieve koeling nodig is.

De kantoorruimte is toegankelijk via de representatieve centrale entree met trappenhuis en liftinstallatie. Het Albert Schweitzerziekenhuis (poliklinieken) is gevestigd op de begane grond en een deel van de 1e verdieping. Zij beschikken over een zelfstandige ruimte met eigen entree. Tevens zijn er in het gebouw een aantal aanverwante medische bedrijven/diensten gehuisvest.

Locatie:
Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie langs rijksweg A15 en op een steenworp afstand van treinstation Sliedrecht. Het kantoorgebouw is gelegen op het Stationspark in Sliedrecht, op zichtlocatie langs de A15. Nabij de kantoorruimte zijn enkele gerenommeerde bedrijven en instellingen gevestigd als het Albert Schweitzer Ziekenhuis (polikliniek), Unit 4, Univé Verzekeringen, Hak + Baak Accountants en Hoek & Blok accountants, belastingadviseurs en juristen.

Het Stationspark is centraal gelegen tegenover het NS-station met in het voormalige stationsgebouw restaurant en brasserie ‘de Heeren van Slydregt’.
Naast de goede bereikbaarheid met de auto is het gebouw ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand van het NS-station Sliedrecht. Er rijden ieder kwartier treinen in de richting van Dordrecht en Gorinchem / Geldermalsen. De reistijd van station Sliedrecht tot Centraal Station Rotterdam bedraagt ca. 30 minuten en tot het Centraal Station van Utrecht bedraagt de reistijd ca. 50 minuten. Dit is dus ideaal voor medewerkers die met het openbaar vervoer reizen.

Afmeting:
Ca. 336 m².

Parkeren:
4 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Conform het vigerend bestemmingsplan ‘Stationsgebied’, vastgesteld op 9 april 2013, is de bestemming ‘Gemengd 2’. De gronden met de aanduiding ‘Gemengd 2’ zijn bestemd voor:
- kantoren;
- bedrijven als genoemd in categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Energielabel:
A, geldig t/m 11 maart 2029.

Bouwaard/algemeen:
- onderheide betonfundering;
- opbouw staalconstructie;
- betonnen vloeren;
- metselwerk gevels;
- aluminium gevelkozijnen met isolerende beglazing en draai-/kiepramen;
- geïsoleerd staaldak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- brandmeldinstallatie;
- brandblusmiddelen.

Voorzieningen/specificaties:
- representatieve centrale entree op de begane grond;
- verdieping ingedeeld in enkele compartimenten;
- wandafwerking bouwkundige wanden spuitwerk;
- vloerafwerking tapijt;
- systeemplafond met verlichting (TL- en spotverlichting);
- vrije hoogte ca. 2,55 meter;
- cv-ketel met radiatoren;
- airconditioning;
- wandgoten;
- toiletgroep;
- pantry.

De kantoorruimte kan in overleg naar wens worden afgebouwd.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
- kantoorruimte: € 110,- per m² per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW;
- parkeerplaatsen: € 450,- per plaats per jaar.

Servicekosten:
Er wordt een voorschot van € 18,- per m² per jaar exclusief BTW in rekening gebracht ten behoeve van de volgende leveringen en diensten:
- voorschot verbruik water inclusief vastrecht;
- schoonmaak algemene ruimte;
- glasbewassing buitenzijde;
- glasverzekering;
- periodieke controle en onderhoud ten behoeve van de klimaatinstallaties, liftinstallaties, brandmeldcentrale en overige in het pand aanwezige installaties;
- onderhoud bestrating en groenvoorziening;
- onderhoud verlichting algemene ruimte;
- telefoonkosten liftinstallatie en brandmeldcentrale;
- periodiek onderhoud slagboom;
- meldkamer brandmeldcentrale;
- vuilafvoer;
- onderhoud noodverlichting;
- onderhoud dak;
- klein dagelijks onderhoud;
- onderhoud brandslanghaspels;
- 5% administratiekosten.

De kantoorruimten zijn voorzien van een eigen gasmeter. Deze zal op naam van huurder worden gesteld.
Er is één elektra hoofdaansluiting voor de tweede en derde verdieping. Stationspark 450 en 490 zijn voorzien van een tussenmeter. Als voorschot op het elektraverbruik zal een voorschot van € 15,50 per m² per jaar exclusief BTW in rekening worden gebracht. De kosten voor het vastrecht worden naar rato van het gehuurde aantal vierkante meters verrekend. Er zal jaarlijks een eindafrekening worden gemaakt aan de hand van het daadwerkelijke verbruik.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan