Resultaten laden ...

Stationspark 450

336 m2 kantoorruimte te huur in Sliedrecht

Kenmerken

Huurprijs € 110 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Stationspark

Keurige kantoorruimte van ca. 336 m² gelegen op de 2e verdieping van een representatief zorg-kantoorgebouw op een prominente zichtlocatie langs rijksweg A15 en op een steenworp afstand van het treinstation Sliedrecht.
De kantoorruimte is toegankelijk via de representatieve centrale entree met trappenhuis en liftinstallatie. De kantoorruimte is thans o.a. voorzien van tapijt vloerafwerking, een indeling in compartimenten door middel van systeemwanden, een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, verwarming, koeling en eigen sanitaire voorzieningen.
In het zorg-kantoorgebouw zijn met name zorg-gerelateerde partijen gevestigd, waaronder het Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze kantoorruimte is derhalve met name interessant voor een zorg-gerelateerde partij.

Locatie:
Het zorg-kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie langs rijksweg A15 en op een steenworp afstand van treinstation Sliedrecht. In het zorg-kantoorgebouw zijn met name zorg-gerelateerde partijen gevestigd, waaronder het Albert Schweitzer ziekenhuis. Op het Stationspark zijn enkele gerenommeerde bedrijven en instellingen gevestigd als Univé Verzekeringen, Hak + Baak Accountants en Hoek & Blok accountants, belastingadviseurs en juristen.
Het Stationspark is centraal gelegen tegenover het treinstation Sliedrecht met in het voormalige stationsgebouw restaurant en brasserie ‘de Heeren van Slydregt’. Het gebouw is gelegen op slechts ca. 2 minuten loopafstand van het treinstation Sliedrecht. Er rijden ieder kwartier treinen in de richting van Dordrecht en Gorinchem / Geldermalsen. De reistijd van station Sliedrecht tot Centraal Station Rotterdam bedraagt ca. 30 minuten en tot het Centraal Station van Utrecht bedraagt de reistijd ca. 50 minuten.

Afmeting:
Ca. 336 m².

Parkeren:
8 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Conform het vigerend bestemmingsplan ‘Stationsgebied’, vastgesteld op 9 april 2013, is de bestemming ‘Gemengd 2’. De gronden met de aanduiding ‘Gemengd 2’ zijn bestemd voor:
- kantoren;
- bedrijven als genoemd in categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Energielabel:
A, geldig t/m 11 maart 2029.

Bouwaard/algemeen:
- onderheide betonfundering;
- opbouw staalconstructie;
- betonnen vloeren;
- metselwerk gevels;
- aluminium gevelkozijnen met isolerende beglazing en draai-/kiepramen;
- geïsoleerd staaldak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- brandmeldinstallatie;
- brandblusmiddelen.

Voorzieningen/specificaties:
- representatieve centrale entree op de begane grond;
- kantoorruimte ingedeeld in diverse compartimenten;
- wandafwerking bouwkundige wanden spuitwerk;
- vloerafwerking tapijt;
- systeemplafond met verlichting (TL- en spotverlichting);
- vrije hoogte ca. 2,55 meter;
- cv-ketel met radiatoren;
- airconditioning;
- wandgoten;
- toiletgroep;
- pantry.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 3.380,- per maand exclusief servicekosten exclusief BTW.

Voornoemde huurprijs is als volgt opgebouwd:
- kantoorruimte: € 110,- per m² per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW;
- parkeerplaatsen: € 450,- per plaats per jaar.

Servicekosten:
Er wordt een voorschot van € 23,- per m² per jaar exclusief BTW in rekening gebracht ten behoeve van de volgende leveringen en diensten:
- voorschot verbruik water inclusief vastrecht;
- schoonmaak algemene ruimte;
- glasbewassing buitenzijde;
- glasverzekering;
- periodieke controle en onderhoud ten behoeve van de klimaatinstallaties, liftinstallaties, brandmeldcentrale en overige in het pand aanwezige installaties;
- onderhoud bestrating en groenvoorziening;
- onderhoud verlichting algemene ruimte;
- telefoonkosten liftinstallatie en brandmeldcentrale;
- periodiek onderhoud slagboom;
- meldkamer brandmeldcentrale;
- vuilafvoer;
- onderhoud noodverlichting;
- onderhoud dak;
- klein dagelijks onderhoud;
- onderhoud brandslanghaspels;
- 5% administratiekosten.

De kantoorruimten zijn voorzien van een eigen gasmeter. Deze zal op naam van huurder worden gesteld.

Managementvergoeding:
Naast de huurprijs en het voorschot servicekosten wordt door eigenaar/verhuurder een managementvergoeding van 2,5% van de jaarhuur exclusief BTW in rekening gebracht.

Energiekosten:
Er is één elektra hoofdaansluiting voor de tweede en derde verdieping. Stationspark 450 en 490 zijn voorzien van een tussenmeter. Als voorschot op het elektraverbruik zal een voorschot van € 15,50 per m² per jaar exclusief BTW in rekening worden gebracht. De kosten voor het vastrecht worden naar rato van het gehuurde aantal vierkante meters verrekend. Er zal jaarlijks een eindafrekening worden gemaakt aan de hand van het daadwerkelijke verbruik.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.
?
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan