Resultaten laden ...

Varrolaan 50

36 - 250 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 1.345 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Rijnsweerd

Full service kantoorunits.
Op deze locatie huur je een volledig ingerichte, afsluitbare kantoorruimte in het gebouw TREEHOUSE. Deze locatie is van alle gemakken voorzien om het moderne werken te stimuleren. Denk hierbij aan bemande receptieservice, voldoende vergaderfaciliteiten en zijn er voldoende groenvoorzieningen. Ook beschikt het gebouw over een fitnessruimte op de begane grond van het gebouw.

Oplevering
Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden je eigen kantoorruimte te huren. De kantoren zijn gelegen op de derde verdieping van het gebouw en worden opgeleverd inclusief:
- Hoogwaardig ergonomisch meubilair
- Schoonmaak van de kantoorunit en algemene ruimtes;
- High speed internet
- Postservice
- Office management
- Koffie en thee faciliteiten
- High speed internet

Faciliteiten in het gebouw
Naast de faciliteiten op de verdieping, zijn de volgende voorzieningen in het gebouw aanwezig:
- Ontvangstbalie met hostess
- Brasserie
- Grab & Go Coffee bar
- Gym
- Vergaderfaciliteiten
- Ruime parkeerfaciliteiten in de garage onder het gebouw

Locatie en bereikbaarheid
Kantoorgebouw 'Treehouse' is gelegen op het kantorenpark 'Rijnsweerd Noord' te Utrecht, aan de oostzijde van Utrecht, tussen het Utrecht Science Park (De Uithof) en de binnenstad van Utrecht. De bereikbaarheid middels het openbaarvervoer is zeer goed te noemen. Zo is het treinstation Utrecht CS middels de HOV-busbaan binnen 10 minuten te bereiken. Met het eigen vervoer is de bereikbaarheid ook uitstekend te noemen. De op en afritten van de A27 en A28 zijn gelegen naast en het gebouw en de A12 is binnen enkele minuten te bereiken via de Waterlinieweg.