Resultaten laden ...

Vening Meineszstraat 7 9

225 m2 kantoorruimte te huur in Ede

Kenmerken

Perceeloppervlakte 50 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Uitvindersbuurt

Op het bedrijventerrein in de Uitvindersbuurt (Ede Zuid), tegenover de Riedel, nabij de AH XL treffen we deze kantoor/praktijkruimte met eigen entree.

De buitenzijde kenmerkt zich door de prachtige gevel, voorzien van nieuw plaatwerk. Een modern uiterlijk. Wat dat betreft een visitekaartje voor uw onderneming.

Momenteel wordt de ruimte in huidige staat aangeboden. Intern is het pand beperkt qua luxe en afwerking. Eigen inbreng is gevraagd! Maar zo kunt u e.e.a. geheel afwerken naar eigen wens en smaak.

Qua bestemmingsplan, categorie: Bedrijven -1.

In de belendende panden zijn momenteel sportscholen en gezondheids-gerelateerde ondernemingen gevestigd zoals WNNR healthclub (Angels Gym), WELenZIJN Centrum voor gezondheid en Budo Academy Physical. Vult uw onderneming deze groep aan? Of ziet u het als kans om naast deze bedrijven te ondernemen? Want zo is het wel heel aantrekkelijk om fit te blijven, met een sportschool als buurman. No more excuses!

Openbaar vervoer en de op/afritten van de A-12 zijn op korte afstand gelegen.

Benieuwd? We zien u graag voor een vrijblijvend bezoek!

-------

VENING MEINESZSTRAAT 7 (ca. 100 m² kantooroppervlakte):
Indeling:
Entree, hal met trapopgang, doucheruimte, toilet, kamer I (geen daglicht), met schouw en pantry, kamer II. Verdiepingsvloer omvat een overloop en twee kantoorkamers.

Parkeren:
In de nabije omgeving zijn diverse openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 600,- per maand, exclusief BTW, exclusief GWE. Op basis van huidige staat van oplevering.

Er wordt maandelijks een vaste vergoeding in rekening gebracht voor GWE, ter hoogte van € 350,- per maand ( uitgesplitst in een vergoeding gas: € 240,-, water: € 10,-, elektra: € 100,-).

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal € 2.250,-.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één (1) jaar.

Opzegtermijn:
3 maanden.

-------

VENING MEINESZSTRAAT 9 (ca. 125 m² kantooroppervlakte):

Indeling:
Entree, ontvangsthal met trapopgang, toiletruimte, de linkerkamer is thans ingericht als balie/wachtkamer. Aan de rechterzijde is een kantoor met een vaste kast aanwezig. Verdiepingsvloer omvat een overloop, met een pantry en twee nog af te bouwen ruimtes (casco).

Parkeren:
In de nabije omgeving zijn diverse openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 885,- per maand, exclusief BTW, exclusief GWE. Op basis van huidige staat van oplevering.

Er wordt maandelijks een vaste vergoeding in rekening gebracht voor GWE, ter hoogte van € 415,- per maand ( uitgesplitst in een vergoeding gas: € 305,-, water: € 10,-, elektra: € 100,-).

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal € 3.000,-.

Aanvaarding:
1 januari 2023.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één (1) jaar.

Opzegtermijn:
3 maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Maatvoering:
De in deze projectinformatie opgenomen maatvoering is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Er is geen NEN-meting uitgevoerd m.b.t. de maatvoering.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.