Resultaten laden ...

Vijzelmolenlaan 10

550 - 3.230 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 105 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Zuid

TE HUUR
Kantoorruimte
Vijzelmolenlaan 10 – 18 en 20 - 28
3447 GX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland gelegen twee solitaire kantoorpanden in 5 zelfstandigen afgesloten bouwlagen met elk een eigen huisnummer en uitstekende parkeernorm. Kantoorgebouw 20 – 28 is in 2016 volledig gemoderniseerd. Kantoorgebouw 10 – 18 zal op één zelfde niveau worden gerenoveerd.

De objecten bevinden zich direct langs de doorgaande weg “Middellandbaan” en is vanaf de rijksweg A12 binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein waarborgt het gemakkelijk aan- en afrijden. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden op loopafstand, eveneens uitstekend.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland- zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals ANBO, CCS, Click On, De Goey Kaas, Eltag Electric, Koninklijke Horeca Nederland en Elektro International gehuisvest.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte conform NEN2580 bedraagt 2.510 m² per kantoorgebouw. Onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte zijn beschikbaar:

Kantoorgebouw 10 – 18
Na renovatie 2.510 m2 kantoorruimte, vanaf 550 m2.

Kantoorgebouw 20 – 28
Circa 550 m2 kantoorruimte op de 4e verdieping.

Omschrijving kantoorruimte

Er is sprake van een moderne kantoorruimte met een representatieve uitstraling. Bij de modernisering is een hoogwaardige algemene ruimte/entree gecreëerd. De huidige indeling voorziet in een stramienmaat van ca. 3,6 x 7,2 m. De ruimtes zijn vrij in te delen in twee huurdelen per bouwlaag, doordat sprake is van een kernkantoor met corridor, centrale voorzieningen en 2 entreedeuren per bouwlaag. De plafond-hoogte bedraagt circa 2,75 m. Het gebouw beschikt verder over gescheiden toiletten per etage en een 10 persoonslift. Alle kantoorruimten zijn voorzien van te openen draai/kiepramen en topkoeling.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• vaste wanden voorzien van spuitwerk
• te openen ramen
• topkoeling
• kabelgoten voorzien van huidige databekabeling en WCD’s
• radiatoren voorzien van thermostaatkranen
• ontruimingsalarm, overwerkschakelaar en brandhaspels

Specifieke voorzieningen Vijzelmolenlaan 28
• aansluiting op glasvezelnetwerk zodat snelle internetverbinding mogelijk is
• toegangscontrolesysteem
• huidige vloerbedekkingen (laminaat en tapijt)
• pantry v.v. boven- en onderkasten, huidige vaatwasser, koelkast en close in boiler.

Algemene informatie object

Parkeren
Parkeergelegenheid op eigen afgesloten terrein, parkeernorm circa 1:37.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Middelland en Honthorst heeft de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor kantoren, bedrijven tot en met milieucategorie 2, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 105 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
€ 250,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 28,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, en betreffen een voorschot op de navolgende, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht (vaststelling per bouwlaag middels tussenmeters en gezamenlijk de algemene ruimten)
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening
• schoonmaak algemene ruimten
• glasverzekering, glasbewassing buitenzijde en gezamenlijke entree
• servicecontract onderhoud lift, Cv-installatie, topkoeling, hydrofoor, brandblussers, brandmeldinstallatie, noodverlichting en automatische deurvergrendeling
• servicecontract gebouwbewaking
• verzorging containerhuur en afvoer afval
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats naar rato van de gehuurde vloeroppervlakte op basis van de werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.
Kortere huurperioden in overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel “kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in zin van artikel 7:230a BW” van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015.

Beschikbaarheid
Kantoorgebouw 10 – 18 in overleg
4e verdieping Vijzelmolenlaan 28 per direct