Resultaten laden ...

Voorste Wei 77

820 m2 kantoorruimte te huur in Harderwijk

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Drift

Te huur: Voorste Wei 77-79 Harderwijk

Unieke kans!

Aan de rand van de stadswijk Weiburg ligt het in 2005 nieuw opgetrokken "Villa Weiburg", een STATIGE en ROYALE KANTOORVILLA met WOONGEDEELTE.

In de luwte van vier prachtige monumentale bomen op een ruim perceel van 2.670 m² met voldoende parkeergelegenheid ligt deze schitterende kantoorvilla.

De locatie maakte rond de dertiende eeuw onderdeel uit van de stadsweiden. De stadsrechten die Harderwijk sinds 1231 had golden slechts binnen de stadsmuren. De grond daarbuiten behoorde tot het graafschap Gelre. In 1332 schonk Reinoud II, graaf van Gelre, de burgers van Harderwijk het recht hun vee te weiden. Vanaf toen was er sprake van de stadsweiden. De stadsweiden waren opgedeeld in de Voorste Wei, die het dichtst bij de binnenstad lag en de Achterste Wei. Een pad vormde de scheiding tussen deze weiden. Dit pad werd vanaf de middeleeuwen de Middenweg, Middelaan of Middelwal genoemd. Op de stadsplattegrond van Jacob van Deventer van circa 1560 is deze weg nog te zien. In 1921 is de Middenlaan gewijzigd in de Weiburglaan. De laan is vernoemd naar de Villa Weiburg welke aan deze laan lag.

De villa is in het verleden gebruikt als een combinatie van kantoorruimte en woonruimte, echter is de woonruimte ook prima geschikt om te gebruiken als kantoorruimte.

De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 820 m² VVO, verdeeld over 4 verdiepingen (waarvan de 1e verdieping kelderruimte betreft met een plafondhoogte van ca. 3,00 m).

Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar; het NS-station, wijkwinkelcentrum Stadsweiden, ziekenhuis St. Jansdal en het centrum van Harderwijk.

Villa Weiburg heeft een energielabel A en voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen die de Rijksoverheid aan kantoorgebouwen stelt per 1 januari 2023.

Huurvoorwaarden in overleg nader te bepalen, de villa wordt op dit moment niet gebruikt en is per direct beschikbaar.

De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan