Resultaten laden ...

Willem de Zwijgerlaan 350

22 - 75 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 495 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Landlust
Bedrijventerrein Landlust

Onlangs nieuw opgeleverde turn-key kantoorruimten in middelgroot, dynamisch en service-gericht bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw bevindt zich in het opkomende stadsdeel Bos en Lommer, Amsterdam West, en ondergaat momenteel een ambitieuze make-over.

De gunstige ligging binnen de ring A10 op een enkele auto-minuut van afslag S103 en S104, en daarbij de uitstekende Amsterdamse openbaar vervoervoorzieningen in combinatie met de gezelligheid in de buurt zorgen voor een ideale situering.
Het bedrijfsverzamelgebouw gebouw is 24 uur per dag toegankelijk, heeft een eigen ingang met een lift en biedt toegang tot de kantoor units op de 2e en 3e verdieping via een gezamenlijke, luxe galerij. Tevens is er een receptie-ingang welke wordt gedeeld met een hotel.

Nu ook ruimtes van ca. 75m2 beschikbaar. Prijs op aanvraag.

In een aanpalend gebouw bevindt zich een parkeergarage met gunstige tarieven en waar eventueel ook een plek gehuurd kan worden.

Alle units zijn in 2019 nieuw opgeleverd met strakgladde stucco muren en hebben zicht op een binnentuin of op de -aan de achterzijde gelegen- jachthaven.
De units zijn ingericht met een pantry, zelf te regelen verlichting en verwarming, en voorbereid met glassvezel en klimaatbeheersing.

Na oplevering aan het eind van de aanstaande lente zal het gebouw worden gekenmerkt als 'een kantoorpand van een duurzame toekomst': 11.000 vierkante meter luxe gedeelde kantoorruimte met hotelservice voor flexwerkers én vaste klanten.
Verzeker je van een gunstige werkplek voor de toekomst en bel voor een afspraak: