Resultaten laden ...

Vogt 17

0 m² kavel te koop in Heerlen

Kenmerken

Prijs € 160 v.o.n.
Functie Kavel
Wijk / Buurt Beitel
Bedrijventerrein Avantis

TE KOOP BOUWKAVEL GELEGEN OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE GELEGEN TE AVANTIS HEERLEN - AACHEN

LOCATIE
Avantis is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich op de grens tussen Aken en Heerlen bevindt, en daarmee in het hart van de Europese markt. De in logistiek opzicht uitstekende verbindingen van deze locatie, centraal in Europa, zijn een sterk pluspunt voor bedrijven die goederen distribueren en zich op de Europese markt concentreren. De nabijheid van de RWTH AACHEN (Europa’s grootste onderzoeksinstituut) vormt een stimulans voor technologie- en spin-offbedrijven van de universiteit, maar nu onder betere voorwaarden. Een groene omgeving, de nabijheid van een fascinerende variatie aan woonvormen (van stedelijk tot landelijk) in de twee landen en een actieve business community ter plaatse, scheppen ongekende mogelijkheden.

BASISKENMERKEN
Adres: Vogt 17, 6351 AH Heerlen
Gebruik: Bouwkavel industrie
Perceeloppervlakte: 5.352 m²

KAVELINFORMATIE
Bestemming: Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Avantis’, vastgesteld op 3 december 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Opleveringsniveau:
De kavel wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Bereikbaarheid:
Auto
Het bedrijventerrein heeft een goede aansluiting ten aanzien van de A76 / A4 Antwerpen- Maastricht-Köln en er is een busverbinding aanwezig naar de centrale stations van Heerlen en Aken. Maastricht-Aachen Airport ligt op 30 km afstand en de luchthavens van Brussel, Düsseldorf en Köln zijn binnen 60 autominuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 300 meter loopafstand gelegen van de bushalte World Trade Center Heerlen, welke in directe verbinding staat met het NS-Station Heerlen, welke op circa 6 km van het object op is gelegen.

KOOPGEGEVENS

Vraagprijs: €160,- per m² excl. btw

Aanvaarding: In overleg.

Kadastrale info: het object is kadastraal bekend: Gemeente Heerlen, sectie HLN01 S nummers 1126 Totaal groot: 5.352 m²

Eigendom soort: Volle eigendom.

Oplevering: In huidige staat.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan