Resultaten laden ...

Vosdijk 0 ong

5.835 m2 kavel te koop in Arnhem

Kenmerken

Prijs € 250.000 k.k.
Functie Kavel
Wijk / Buurt Molenbeke

Op zoek naar een ruim buitenterrein op een unieke locatie dichtbij de Arnhemse binnenstad? Dan biedt dit kavel u de ruimte.

Hierbij bieden wij een perceel voor de verkoop aan te Vosdijk in Arnhem, het betreft een buitenterrein ter grootte van circa 5.835 m2. Het perceel is niet bebouwd en heeft de bestemming “Verkeer – Railverkeer”.

Locatie
Het perceel is gelegen tussen twee spoorwegen in, gelegen aan het bedrijventerrein Merwedestraat en omgeving. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende verbinding met de Rijkswegen de A12 (Den Haag-Oberhausen) en de A50 (Den Bosch-Apeldoorn). Daarnaast zijn bijvoorbeeld de A348 naar Zutphen en de A325 richting Nijmegen goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand ligt het station Arnhem Velperpoort en verschillende bushaltes.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Arnhem
Sectie: Q
Nummer: 9302
Kadastrale grootte: 5.835 m²

Koopcondities

Koopprijs: € 250.000 ,- K.K.

Aanvaarding: In overleg

Is er BTW van toepassing: Ja.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 4 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan