Resultaten laden ...

Betaplein 22 A t/m D

929 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Cronestein

Het betreft hier totaal ca. 929 m² BVO commerciële ruimte gelegen op de begane grond, direct naast de PLUS supermarkt gesitueerd. Door de vrije hoogte van ca. 3,7 meter en de grote raampartijen als frontaanzicht, heeft de ruimte een zeer licht en uitnodigend karakter.

De ruimte maakt deel uit van een multifunctioneel gebouw waarin onder meer het MBO Rijnland is gevestigd. Het object is uitstekend bereikbaar en op loopafstand gelegen van het openbaar vervoer, zoals diverse busstations en het treinstation Leiden Lammenschans.

Het object bevindt zich in het gebied de Lammenschansdriehoek. Dit gebied is de afgelopen jaren veel in beweging aangezien er nieuwbouwappartementen zijn gecreëerd alsmede diverse transformaties hebben plaatsgevonden. De ruimte bevindt zich aan de rand van het centrum van Leiden op een unieke locatie in de nieuwe stedelijke woonwijk Lammenschanspark. Een nieuwe stadswijk waar wonen, werken, consumeren, studeren en recreëren samenkomen.

Locatie
Het geheel is per eigen vervoer zeer goed bereikbaar via de Rijksweg A4 alsmede de Provinciale wegen N11 en N206.

De ruimte is eveneens goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het bus- en treinstation ‘Lammenschans’ ligt op slechts 3 minuten lopen van de locatie. Bovendien zijn er frequente busverbindingen met de stations (buslijnen nr. 14, 30 en 45) en vanaf het Centraal Station, dat op zo een drie kilometer afstand ligt, bent u snel op Schiphol.

Oppervlak
Totaal ca. 929 m² commerciële ruimte.

Wijze van oplevering
In casco staat. Aan de achterzijde voorzien van overheaddeur (3 meter) met loopdeur ten behoeve van laad en losactiviteiten.

Bestemming/gebruik
De voor 'Maatschappelijk - Onderwijs' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. maatschappelijke voorzieningen;
b. ondersteunende horeca in horecacategorie I en II;
c. niet-zelfstandige kantoren;
d. detailhandel, dienstverlening en/of horeca in categorie I, II en III, uitsluitend op de begane grond;
e. sportvoorzieningen met ondersteunende horeca in horecacategorie I en II;
f. zelfstandige kantoren;

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 165,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Energielabel A+.

Parkeervoorzieningen
Betaald parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving. Ondergrondse parkeergarage met capaciteit voor 350 parkeerplaatsen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan