Resultaten laden ...

Evertsenplein 82

122 m2 winkelruimte te huur in Hellevoetsluis

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Marinebuurt

BETREFT
Op een uitstekende zichtlocatie aan het Evertsenplein 82 is deze winkelruimte van ca. 90 m2 met ca. 30 m2 kelderruimte beschikbaar.

Dit winkelcentrum in Hellevoetsluis voorziet je in al je dagelijkse boodschappen. Het Evertsenplein bestaat uit een plein waar verschillende winkels zich bevinden. Het is compact maar heeft alles wat je nodig hebt. Er bevindt zich namelijk een supermarkt, bakker een drogisterij maar ook een dierenwinkel en een döner- en frietzaak.

LIGGING
Deze ruimte is gelegen op een goede locatie op het winkelcentrum Evertsenplein te Hellevoetsluis.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met eigen alsmede openbaar vervoer.

OPPERVLAKTE
Ca. 92 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 30 m2 kelderruimte.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

HUURPRIJS
€ 2.035,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
nader te bepalen.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.