Resultaten laden ...

Gerrit Kiststraat 21

735 m2 winkelruimte te huur in Zaandam

Kenmerken

Huurprijs € 4.490 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Zuiderhout
Bedrijventerrein Zuiderhout (niet kadegebonden)

Casco PDV-winkelruimte (verdieping) gelegen op een uitstekende zicht locatie aan de woonboulevard van Zaandam te midden van diverse grootwinkelbedrijven zoals Hornbach, diverse meubel-/beddenzaken, keukencentra etc. Het object is gelegen op bedrijventerrein Zuiderhout tegenover de pont naar Amsterdam met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Centrale entree aan de voorzijde op de begane grond met royale vide en trapopgang naar de verdieping. Winkelruimte op de 1e verdieping. Aan de achterzijde (begane grond) bevindt zich nog een magazijnruimte (ca. 45 m2) voorzien van overheaddeur.

Vloeroppervlak:
Begane grond: ca. 45 m² magazijnruimte
Verdieping: ca. 735 m² verkoopruimte

Opleveringsniveau:
- overheaddeur hand bedienbaar
- toiletgroep
- verwarming

Bijzonderheden:
- zeer hoge showroom
- uitstekende zicht locatie
- royale gratis parkeergelegenheid
- gunstige ligging in winkelgebied Zuiderhout

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor diverse (PDV)-doeleinden, zoals keukens, meubels, sanitair etc.

Bestemmingsplan:
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met Gemeente Zaanstad.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:
Het betreft hier een gebied met een uitstekende ontsluiting dankzij de directe nabijheid van de autosnelweg A8, de ring A10 en de nieuwe Zuidelijke Randweg.

Locatie gegevens:
Het object is gelegen op een goede locatie binnen het goed geoutilleerde bedrijventerrein "Zuiderhout", een gebied waar zowel perifere detailhandelsactiviteiten plaatsvinden, alsook kleinschalige bedrijvigheid. In de structuurvisie van de Gemeente Zaanstad is "Zuiderhout" genoemd als het gebied met fysiek de meeste mogelijkheden voor uitbreiding van PDV-activiteiten.

Huurprijs:
€ 53.880,-- per jaar ex. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Verbruikskosten voor gas, water en elektra worden op voorschotbasis (ad. € 12,50 ,-- per m²/jaar ex. BTW) vermeerderd met
vastrechtkosten aan huurder in rekening gebracht met een jaarlijkse afrekening op basis van het werkelijke verbruik + 5% administratiekosten; de kosten samenhangende met het onderhoud van installaties c.q. voorzieningen – gemeenschappelijk met de huurder ter hoogte van de begane grond- zullen separaat naar evenredigheid aan huurder in rekening worden gebracht op basis van werkelijk gemaakte kosten;

Huurbetaling:
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
Voorkeur geniet 5+5 jaar.

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie /waarborgsom.

Aanvaarding:
In overleg.