Resultaten laden ...

Grotestraat 56

272 m2 winkelruimte te huur in Venray

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Venray-Centrum

Locatie
De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray en kenmerkt zich door het groot aantal vestigingen van landelijke filiaalbedrijven. Wij benoemen onder andere filialen van H&M, HEMA, Durlinger Schoenen, Blokker, Norah, Jeans Centre en Shoeby, maar ook leuke lokale horeca- en winkelformules zoals de modehuizen van Berden en Nooyen.

Object
Het voor verhuur beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij MC Company, gelegen tegenover de winkels van Van Haren, Schijvens Mode en de binnenkort te openen vestiging van ETOS. Het betreft een op de begane grond gelegen winkelruimte ter grootte van circa 272 m² met kelderruimte voor opslag. Mede door de ligging op de kop van de Grotestraat/Passage is er vanwege het front van circa 25 meter sprake van veel attentiewaarde. Laden en lossen kan goed via de voorzijde daar aan de winkelruimte aan de Grotestraat over twee entrees beschikt .

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, derhalve voorzien van voorzien van c.v.-installatie, systeemplafond met inbouwverlichting, vloer- en wandafwerking, verkoopmeubilair, toiletruimte en kantoorruimte met pantryopstelling. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Diversen
In nader overleg te aanvaarden, doch op korte termijn.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan