Resultaten laden ...

Heuvel 18

230 m2 winkelruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 50.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich op een A1-locatie van het centrum van Oss. De Heuvel ligt in het verlengde van de Heuvelstraat en loopt door naar het centrale (horeca)plein van Oss. Het gebied Heuvel / Heuvelstraat kenmerkt zich door de variëteit aan landelijke en lokale formules. U treft hier vestigingen van onder andere Blokker, Van Haren, Holland & Barrett, ICI Paris XL en Kruidvat.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 230 m² op de begane grond met een kelder van circa 90 m². De winkelruimte kent een tweetal entrees die voorzien zijn van een rolluik. De kelderruimte is te gebruiken voor opslag; in de kelder zijn tevens een pantry en toilet gerealiseerd.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss, parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan