Resultaten laden ...

Heuvelstraat 109

133 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Prachtig karakteristiek winkelpand te huur op een A1 locatie in het centrum van Tilburg. De Heuvelstraat wordt gezien als dé winkelstraat van Tilburg met vestiging van veel landelijke winkelketens. De winkelruimte is gelegen aan de kruising met de Oude Markt. In de nabijheid van het winkelpand treft u onder andere Dille & Kamille, Bagels & Beans, Simon Lévelt, Pearle Opticiens en diverse horecazaken.

Metrages

Vloeroppervlakte (BVO)

Winkelruimte: circa. 95 m2

Kelder: circa. 38 m2

De winkelruimte is opgedeeld in een verkoopruimte(hoogte circa 4,5 meter), toilet en pantry.

Parkeren
In de directe omgeving zijn er verschillende parkeergarages aanwezig. Daarnaast is het centrum van Tilburg voor bezoekers uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een Centrum – Binnenstad bestemming waardoor detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de Gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
Huidige staat, verhuurder verhuurt slechts het casco.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Niet van toepassing het pand beschikt over zelfstandige meters.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: Op basis van het R.O.Z. model.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan