Resultaten laden ...

Keurvorstenplein 12 -14a

1.188 m2 winkelruimte te huur in Ravenstein

Kenmerken

Huurprijs € 95.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Ravenstein De Kolk en Schonenberg

Locatie
Vanwege de verhuizing van COOP naar een locatie elders binnen Ravenstein komt deze voormalige COOP supermarkt per direct beschikbaar. Het object is gelegen aan de rand van het centrum van Ravenstein, direct ontsloten vanaf de A50. De gemeente Ravenstein telt ruim 3.000 inwoners. Het buurpand wordt geëxploiteerd door modezaak Van Tilburg Mode met een zeer ruime klantenkring die de dorpsgrens ver overstijgt. Door de uitstekende ontsluiting vanaf de snelweg, is het object zeer goed bereikbaar en daardoor voor vele branches geschikt.

Object
Deze voormalige supermarkt heeft een praktische rechthoekige indeling met een zeer breed front. De oppervlakte van de winkel bedraagt circa 1.049 m² en heeft een consumentenentree aan het Keurvorstenplein met aan de achterzijde een eigen bevoorradingsdeur. Vanwege het brede front bestaat de mogelijkheid om de winkelruimte te splitsen.
Op de eerste verdieping, ontsloten vanuit de winkelruimte, bevindt zich de voormalige bedrijfswoning ter grootte van circa 139 m², die tot op heden dienst deed als kantoor en personeelsverblijf.
De magazijnruimte is middels een scheidingswand afgesplitst en deze sluit weer aan op de bevoorradingsstraat die direct naast Van Tilburg Mode op de Saksenweg uit komt.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, inclusief huidige vloer-, wand- en plafondafwerking opgeleverd. De nieuwe huurder draagt zorg voor het dagelijkse onderhoud van alle aanwezige installaties.

Parkeren
Direct voor het object aan het Keurvorstenplein, alsmede aan de Saksenweg, zijn circa 40 gratis parkeerplaatsen gesitueerd zodat zowel van Tilburg Mode als onderhavig object met de auto prima bereikbaar zijn.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan