Resultaten laden ...

Kleiweg 205 A

300 - 1.200 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 150.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hillegersberg-Zuid

WINKELSTRIP MET EXPEDITIERUIMTE IN HET KLEIWEGKWARTIER
Het geheel bestaat uit drie winkelruimtes welke als geheel worden aangeboden. Eventuele deelverhuur is mogelijk. Voor het meest duidelijke beeld sturen wij u graag het meetrapport toe. Op de laatste foto is de winkelindeling duidelijk weergegeven.

BESTEMMING
Op deze locatie is detailhandel en dienstverlening toegestaan. Een kinderdagverblijf is NIET mogelijk.
-woningen;
-detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
-dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
-praktijkruimten, uitsluitend op de begane grond;

Winkel 1 (rechts) 691 m² VERHUURD
Dit betreft een winkel met een frontbreedte van ca. 20 m. Het overgrote deel van de winkel ligt iets verdiept (5 treden). De bevoorrading is eenvoudig te doen vanuit de Smaragdstraat, deze expeditieruimte loopt achter het pand door.
Winkelruimte : 477 m²
Expeditie (uitgang Smaragdstraat) : 150 m²
Overig (toilet, kantoor etc) : 64 m²
Totale huur : € 80.636 per jaar

Winkel 2 (midden) 300 m²
Dit betreft een zeer open en lichte vierkante winkelruimte met een expeditie die uitkomt op de Smaragdstraat. Deze winkel is geheel gelijkvloers.
Winkelruimte : 242 m²
Expeditie (uitgang Smaragdstraat) : 38 m²
Overig (toilet, kantoor etc) : 20 m²
Totale huur : € 53.819 per jaar

Winkel 3 (hoek Smaragdstraat) 83 m²
Traditionele winkelruimte op de hoek, goed zichtbaar en geschikt voor diverse doeleinden.
Winkelruimte : 57 m²
Berging : 22 m²
Overig (toilet, etc) : 4 m²
Totale huur : € 15.070 per huur

PARKEREN
Het is betaald parkeren in de omgeving.

OPLEVERING
Het geheel wordt in de huidige staat alszijnde casco verhuurd, u krijgt wat u ziet.
De CV dient te worden nagezien.

Totale huur : € 150.000 excl BTW
Vraagprijs koop : € 1.950.000,- k.k.

HUURTERMIJN
Minimaal 3 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Kleiweg 205 - 219 ROTTERDAM. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.