Resultaten laden ...

Lange Tiendeweg 33

192 m2 winkelruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs € 460.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Markt en omgeving

Het betreft hier een aan de Lange Tiendeweg in Gouda gelegen beleggingsobject bestaande uit een winkelruimte met daarin gevestigd 'De zaak van de Laak' alsmede een onzelfstandige woning. De winkel en de woning zijn verhuurd aan dezelfde partij. Het woon-/winkelpand heeft een totale oppervlakte van circa 192 m² verdeeld over circa 72 m² winkelruimte op de begane grond en circa 121 m² woonruimte deels gelegen op de begane grond en deels op de eerste verdieping. Tevens behoort tot de woning een grote binnenstad tuin van circa 60 m².

Het object, welke oorspronkelijk in 1625 gebouwd is en medio 2008 volledig is gerenoveerd, beschikt over een frontbreedte van circa 5 meter en bestaat uit (deels) twee bouwlagen.

De Lange Tiendeweg is al vele jaren veel meer dan een aanloopstraat naar de Goudse Markt. Dit komt mede vanwege de gunstige ligging nabij Klein Amerika, één van de meest gebruikte parkeerterreinen van de Goudse binnenstad. In de directe omgeving zitten diverse specialisten zoals Duijvendijk Wonen, Playtoday LEGO Shop, Banketbakkerij Herfst, Gildenslager C. van Sprang, enkele restaurants en Vishandel Groene Hart. De Korte en Lange Tiendeweg kenmerken zich door een grootte diversiteit aan winkeliers.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is betaald mogelijk in de directe omgeving op bijvoorbeeld parkeerterrein Klein Amerika, Garage Nieuwe Markt Passage of Q-Park Bolwerk.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden, publiekgerichte dienstverlening en wonen op zowel de begane grond als de etage en heeft de bestemmingsduiding Centrum-1 (bestemmingsplan Binnenstad Oost).

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 192 m² welke als volgt is verdeeld:
- circa 72 m² winkelruimte gelegen op de begane grond;
- circa 64 m² woonruimte gelegen op de begane grond;
- circa 57 m² woonruimte gelegen op de 1e verdieping.

Daarnaast behoort een ruime binnenstad tuin van circa 60 m² tot het verkochte.

Oplevering:
In verhuurde staat, as is where is.

Opleveringsniveau:
Het woon- winkelpand bestaat uit de begane grond, eerste verdieping en een grote binnenstad tuin. De winkel betreft de volledige begane grond. De woning is deels gelegen op de begane grond en deels gelegen op de eerste etage, hier zijn een woonkamer, keuken, slaapkamer, toilet en badkamer gesitueerd. De woning is via de winkel te betreden en heeft tevens een eigen tuin op de begane grond.

Koopsom:
€ 460.000,- k.k.

Uitgangspunten verhuur:
De winkelruimte is momenteel verhuurd voor € 29.700,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting. De ingangsdatum van de huurovereenkomst is 1 januari 2018 en de huidige expiratiedatum is formeel 31 december 2027. Huurder en verhuurder zijn echter mondeling overeengekomen dat huurder de huurovereenkomst indien gewenst niet uit hoeft te zitten. Met huurder is afgesproken dat met nieuwe eigenaar/ verhuurder opnieuw afspraken worden gemaakt.

Kadastrale gegevens Lange Tiendeweg 33 te Gouda:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 4364
Index: A19
Omschrijving: Bedrijvigheid (detailhandel)

Kadastrale gegevens Lange Tiendeweg 33 C te Gouda:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 4364
Index: A20 en A21
Omschrijving: Wonen en tuin

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Koper dient van rechtswege lid te worden van de Vereniging van Eigenaren VVE Lange Tiendeweg 27-33 Gouda.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan