Resultaten laden ...

Nieuwe Rijn 15

144 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 2.750 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Pancras-West

Met ruim 12 meter front is deze winkelruimte een ware eyecatcher in het stadscentrum van Leiden! De winkelruimte is gelegen op één van de beste en gezelligste plekken van Leiden. In de directe omgeving bevinden zich vele kwaliteitswinkels zoals My Jewellery, De Gunst Juwelier, Bas de Wit Mode, Bentveld Interieur, diverse horeca voorzieningen en de woensdag- en zaterdagmarkt.

Locatie
Zeer gunstig gelegen in het bruisende stadscentrum van Leiden te midden van winkels, horeca voorzieningen, kunst / cultuur en het stadhuis.

Oppervlak
Ca. 144 m² winkelruimte, volledig gesitueerd op de begane grond.

Bestemming/gebruik
‘Centrum’. Volgens Ruimtelijkeplannen.nl is binnen deze bestemming detailhandel en ondergeschikte horeca van categorie I toegestaan (zie bijlage).

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Huurprijs
€ 2.750,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan