Resultaten laden ...

Rechtestraat 45

258 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte gelegen aan de Rechtestraat 45 te Eindhoven.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 258 m² en een frontbreedte van ca. 7 m¹.

De Rechtestraat maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Eindhoven en kan beschouwd worden als één van de top A1- locaties in Eindhoven.

In de directe nabijheid zijn zijn filialen gevestigd van de landelijke retailers zoals Blokker, CASA, Mango, Etos, hunkemöller en Monki.

Direct naast het object is thans sprake van de herontwikkeling van de voormalige HEMA, wat de naam Het Nieuwe Warenhuis zal gaan dragen.

VOORZIENINGEN:
Het object wordt als casco verhuurd en zal worden opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

– huidige wand-, vloer- en plafondafwerking,
– meterkast met aansluitingen gas/water/elektra,
– pantry/toilet,
– alarminstallatie,
– huidige airco voorziening,
– warmtegordijn,
– huidige kassaopstelling.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

Een energielabel zal op korte termijn worden opgesteld.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De Rechtestraat vormt van oudsher één van de hoofdwinkelstraten van het centrum van Eindhoven. Ter plaatse is sprake van voetgangersgebied. Bevoorrading geschiedt vanuit de voorzijde.

PARKEREN:
Eindhoven beschikt over uitstekende (openbare – betalende) parkeervoorzieningen. Winkelcentrum Heuvelgalerie met meer dan 1.000 parkeerplaatsen is op een steenworp afstand van het object gesitueerd.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.