Resultaten laden ...

Stadionweg 37 B

1.507 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Oud-IJsselmonde
Bedrijventerrein Stadionweg e.o.

Betreft
Het betreft totaal 1.507 m2 BVO, bestaande uit een showroom-/winkelruimte van circa 1000 m2 op de begane grond en circa 507 m2 showroom/winkelruimte op de eerste verdieping, waarvan een deel kantoorruimte. In de kantoorruimte zijn onder andere de sanitaire voorzieningen en kantine gesitueerd. De overige kantoorruimte is daarnaast ook uitstekend geschikt als verkoopruimte of presentatieruimte.

Via een eigen entree aan de voorzijde (Stadionweg) van het object is de showroom te bereiken. De ruimte op de eerste verdieping is separaat middels een trap te bereiken.
Bevoorraden geschiedt via de aan de achterzijde gelegen expeditie ruimte, de verdieping is tevens te bereiken met de aanwezige schaarlift. Hierdoor is de ruimte naast showroom ook uitstekend geschikt als opslagruimte. Het pand ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de Stadionweg, één van de belangrijkste toegangswegen van Rotterdam. In overleg zijn uitingen op/aan het object toegestaan, mits ook de gemeente hiervoor toestemming verleent.

Oppervlakte/indeling
Begane grond: circa 1.000 m2 showroom-/winkelruimte
Eerste verdieping: circa 507 m2 showroom-/winkel-/kantoorruimte

Parkeren
Bij het gehuurde behoren 10 (tien) toegewezen parkeerplaatsen voor eigen gebruik. Hiernaast kan er langs de openbare weg tegen betaling geparkeerd worden.

Beschikbaar
In overleg.

Locatie & Bereikbaarheid
De ruimte is gelegen aan de Stadionweg, één van de belangrijkste toegangswegen van Rotterdam. De Stadionweg heeft direct aansluiting op de snelwegen A16/A15 richting zowel Rotterdam/Den Haag als ook Dorrecht/Breda en Utrecht. Er is een tramhalte gelegen in de directe nabijheid van het pand.

Op de Stadionweg zijn tal van grootschalige detailhandel bedrijven gevestigd, waaronder Toolstation, Jysk, Bedkamerwinkel, Keuken Kampioen, Keukenloods, Sanidump, Bever zwerfsport, Wooning, Kwantum, Praxis en de Gamma. Tevens loopt de Stadionweg langs de Veranda, een modern ontwikkeld gebied met tal van leisure mogelijkheden, horeca, detailhandel, een bioscoop en veel parkeermogelijkheden

Opleveringsniveau
In huidige staat, onder andere voorzien van:
- Intercominstallatie;
- Airconditioning (deels);
- Toiletgroepen;
- Systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen (deels)
- Verwarming middels radiatoren (deels);
- Pantry met inbouwapparatuur;
- Overheaddeur t.b.v. bevoorrrading;
- Goederenlift;
- Scheidingswanden;

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijs
€ 15.000,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurbetalingen
Per maand/kwartaal vooruit te voldoen.

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Winkelruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van
7:290a BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan