Resultaten laden ...

Steenweg 25

205 m2 winkelruimte te huur in Roermond

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Gelegen in de bruisende binnenstad van Roermond bieden wij u deze winkelruimte van ± 185 m² te huur aan. De winkelruimte is gelegen op een absolute A1 locatie. In dezelfde straat zijn diverse bekende winkels gelegen zoals onder andere Vero Moda, Etos, C&A, ICI Paris, Durlinger, Siebel Juweliers en Parfumerie Douglas.

De Steenweg vormt de verbinding tussen het Munsterplein in de richting van de Markt. Dit is een deel van de voornaamste looproute van het treinstation en het bekende Designer Outlet Centre.

De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca-aanbod, inclusief het Designer Outlet Center dat ligt op slechts 5 min lopen en trekt jaarlijks vele miljoenen bezoekers. Met vele monumentale panden is het een gezellig historisch winkelcentrum. De evenementenkalender is goed gevuld, er is een rijk cultureel aanbod. Bovendien grenst het centrum van deze midden – Limburgse bisschopstad aan het uitgestrekte watersportgebied “ De Maasplassen” en ligt het Nationale natuurpark “de Meinweg” op steenworp afstand. Roermond beschikt over veel gezelligheid en het aanbod van winkels en horecagelegenheden is ruim.

Parkeren:
In de directe omgeving ligt onder andere een Q-Park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Metrage gegevens:
Winkelruimte : ± 185 m²
Overige inpandige ruimte : ± 20 m²

Opleveringsniveau:
• Deels houtenvloer;
• Deels tegelvloer;
• Systeemplafond;
• 7 Paskamers;
• Inbouwspots;
• Airco.

Bestemmingsplan:
Centrum-1.
(U dient zelf bij de gemeente Roermond navraag te doen of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan).

Indeling:

Begane grond:
Entree middels openslaande glazen deuren. Aan de voorzijde bevinden zich 2 grote etalage ramen. Geheel afgewerkte winkelruimte met balie, 7 paskamers en toegang tot de 3 bergruimtes en opslagkelder.

Eerste verdieping:
Opslagruimte, kantine, toiletruimte en voormalige badkamer, keuken en l-vormige woonkamer. Toegang tot het platte dak. Totale oppervlakte van de verdieping is ca. 120 m².

BTW:
Er is sprake van verhuur met BTW.

Huurperioden:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.